ChristianSerratos
80+ Silver
buff fiyatı 77 dolar 2.516TL yapıyor bynoda şansını 3 bine koyarak deneye bilirsin
%25 nereye %5 nereye ne anlatıyonsana katılmıyorum dostum. geçenlerde gut knife doopler sattım ve nerden baksan %70 civarı para elime geçti. %25 komisyonla alan arkadaşlar illaki olur. Üstüne benim sattığım bıçak en aktif satılan bıçaklardan. arkadaşın bıçağı o kadar satılan bir bıçak değil.
dediğim gibi steamden satıp ikinci el kısmında oyun alma ilanı açabilirsin. %25-30 civarı komisyonla oyun hediyesi yapmak en mantıklı şey gibi duruyor. hatta bıçağı satmadan ilan aç ki alıcı topla. baktın alıcı gelmiyor diğer yolları denersin.Önerebileceğin bir site var mı
ben bynogame için yorum yaptım. diğerler siteleri bilmiyorum.%25 nereye %5 nereye ne anlatıyon
Hocam bu malum arkadaş kendi ağzından da söylüyor %25-%30 komisyonla satarsın diye shadowpay %5 alıyor sakın steam de satmak gibi bir hata yapmayınHızlı satış yapabileceğim bir site yok mu
buff fiyatının %90'nı 2265tl mi ne yapıyor o fiyattan trader'lar alır %95 fiyatına göre satmayı deneye bilirsin alırlar mı bilemem gruplara gir güvenilir ref alıcılar var.Hızlı satış yapabileceğim bir site yok mu
Olm %25 le oyun hediyesi yapabilirsin yazmışsın kendi yazdığını da mı bilmiyorsun milleti yönlendirme burda Allah bilir kaç yaşındasınben bynogame için yorum yaptım. diğerler siteleri bilmiyorum.
shadowpay öyle alıyorsa ordan denesin hocam o zaman. ben bynogame kısmı hakkında yorum yaptım. herkesi cahil ilan etmek yeni meta sanırım.Hocam bu malum arkadaş kendi ağzından da söylüyor %25-%30 komisyonla satarsın diye shadowpay %5 alıyor sakın steam de satmak gibi bir hata yapmayın
düşünmuyom öyle zatenyanlış yönlendirdiğimi düşünüyorsan rapor edebilirsin.
dostum yanlış anladın sanırım. 100 liralık oyunu 75 lira civarına atmaktan bahsediyorum.Olm %25 le oyun hediyesi yapabilirsin yazmışsın kendi yazdığını da mı bilmiyorsun milleti yönlendirme burda Allah bilir kaç yaşındasın
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/47-steam-bakiyesi-tek-islem.17364/ bu ilandaki gibidostum yanlış anladın sanırım. 100 liralık oyunu 75 lira civarına atmaktan bahsediyorum.
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/47-steam-bakiyesi-tek-islem.17364/ bu ilandaki gibidostum yanlış anladın sanırım. 100 liralık oyunu 75 lira civarına atmaktan bahsediyorum.