Neler Yeni

Cs go bu kadar s*lak oyuncaları nerden buluyor?

Daha demin rekabetçi girdim adamlar oyun oynamıyor zula cs go tartışması yapıyor biri diyor biz bomba kuran taraf mıydık diyeri diyor silahıma bak bi dayanamadım kick leyin beni dedim yok niye diyor oynamak istemiyorum diyorum banene kendin çık diyor ban yerim diyorum neymiş beni atarsa rütbesi düşermiş rütben yok ki a*k.
Hayır sorun kötü oynaması değil kötü herkes oynayabilir ama bildiğin cs zula tartışması yapıyorlar bide 5 rount boyunca azerbeycan türkiyenin nerisinde diye tarıştılar dayanmicam artık bu oyuna ya biri oyundan çıkıp azerbeycan türkiyenin neresinde diye baktı ** durum o kadar vahim.

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Daha dün akşam kanser takım geldi. Adam 5000 fps alıyorum diyor diğer 1 s*l*k da inaniyor.GTX 1050 Tİ GTX 1660S den iyi diyor en sonunda kicklettim kendimi kurtuldum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha dün akşam kanser takım geldi. Adam 5000 fps alıyorum diyor diğer 1 s*l*k da inaniyor.GTX 1050 Tİ GTX 1660S den iyi diyor en sonunda kicklettim kendimi kurtuldum.
Kickleme diler ya ona sinir oldum. Dayanamayım kendim çıktım bansa ban.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Daha demin rekabetçi girdim adamlar oyun oynamıyor zula cs go tartışması yapıyor biri diyor biz bomba kuran taraf mıydık diyeri diyor silahıma bak bi dayanamadım kick leyin beni dedim yok niye diyor oynamak istemiyorum diyorum banene kendin çık diyor ban yerim diyorum neymiş beni atarsa rütbesi düşermiş rütben yok ki a*k.
Hayır sorun kötü oynaması değil kötü herkes oynayabilir ama bildiğin cs zula tartışması yapıyorlar bide 5 rount boyunca azerbeycan türkiyenin nerisinde diye tarıştılar dayanmicam artık bu oyuna ya biri oyundan çıkıp azerbeycan türkiyenin neresinde diye baktı ** durum o kadar vahim.
Oyunu bıraktım rahatım 😅

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Arkadaş buldum 15 tane max 1 i aktif oluyor normal samimi olduğum arkadaşlarımda cs oynamıyor ne yapacam bilemedim
DC gruplarına üye olabilirsin. Forumdan oynayanlarla iletişim kurabilirsin veya arkadaşlarınla aynı saatte oynamak için iletişim kurabilirsin. Mesela ben DC kanalımda yazıyorum oyuna gireceğim saati müsait olanlarla buluşup oynuyoruz ama dediğim gibi CS bıraktım valorant da yapıyorum şu an bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Random maçlar oynanmaz artık troll/toxic artık ne dersen öyle adam dolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,007
Üyeler
164,595
Son üye
ahmetcila
Top Bottom