Cs go da ani takılmalar

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar da-2 sistemi aldım fakat ilk defa böyle kaliteli bir sistem alıyorum o yüzden sorularımı mazur görün lütfen.Stres testine soktum 1 gün boyunca herhangi bir sorun çıkmadı. Baska oyunlarda yaptığını görmedim fakat cs go da ani olarak 2-3 saniyelik takılmalar gerçekleşiyor. Önceki bilgisayarım da çok kötü olmasına rağmen yapmıyordu. Acaba sistemin bir sorunu mu yoksa başka bir sorun mu ? Bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hd Tune Proyu gezginler üzerinden indirip oyunun kurulu olduğu diske test uygulayıp sağlık durumuna bakman gerekiyor ani düşüşlerin sebebi genelde harddisklerin bozuk olmasından kaynaklanır.

İşlemcinin ısınmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Isı değerlerini kontrol ettin mi?

Arkadaşlar da-2 sistemi aldım fakat ilk defa böyle kaliteli bir sistem alıyorum o yüzden sorularımı mazur görün lütfen.Stres testine soktum 1 gün boyunca herhangi bir sorun çıkmadı. Baska oyunlarda yaptığını görmedim fakat cs go da ani olarak 2-3 saniyelik takılmalar gerçekleşiyor. Önceki bilgisayarım da çok kötü olmasına rağmen yapmıyordu. Acaba sistemin bir sorunu mu yoksa başka bir sorun mu ? Bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bu arada sonradan kasaya eski bir hdd koyup oyunu onun içine yükleyip oynuyorsan kesinlikle hdd den kaynaklanır.

Hd Tune Proyu gezginler üzerinden indirip oyunun kurulu olduğu diske test uygulayıp sağlık durumuna bakman gerekiyor ani düşüşlerin sebebi genelde harddisklerin bozuk olmasından kaynaklanır.
Sistemde m2 ssd var fark eder mi bilmiyorum. İndirip test edeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcinin ısınmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Isı değerlerini kontrol ettin mi?
Hayır ama stres testin de genel olarak düşüktü. Afterburner indirip değerleri kontrol ediyorum bu gece. Teşekkür ederim

Benzer bir sorunu az önce çözdük.
Belki senin sorunun da aynı olabilir.
RAM frekansını yükselttin mi? (XMP - Profile 1)
Onu kontrol et istersen.

Arkadaşlar sıcaklık değerlerine baktım 1 saat sonunda. Oyunun tanıtım videosunda CPU sıcaklıgı 66 yı geçmiyorken bende 80 i dahi gördü. Sorunun bundan olma ihtimali var mıdır ? Ve ya sıcaklığın 80 i görmesi normal mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri