faceit,esea programları üzerinden bulabilirsinCs go da düzenli olarak giricek bir ekip bulmaya çalışıyorun nasıl bulabilirim
Hocam öyle değilde mesela site üzerinden takım arkadaşı arayan kişiler istiyorum böyle düzenli ekip olucak insanlarfaceit,esea programları üzerinden bulabilirsin
https://steamcommunity.com/id/TauTVabienS/ veya 444426592 ekle oynarızCs go da düzenli olarak giricek bir ekip bulmaya çalışıyorun nasıl bulabilirim
o programda türkler veya yabancılar oluyor onları ekliyorsun zaten senide maçlara çagırıyorlarHocam öyle değilde mesela site üzerinden takım arkadaşı arayan kişiler istiyorum böyle düzenli ekip olucak insanlar
facesit biliyorum hocam demdek istedim tek amacı takım kurma siteleri varmı anlamında sordum kullanışlıo programda türkler veya yabancılar oluyor onları ekliyorsun zaten senide maçlara çagırıyorlar
Dc sunuculaeindanCs go da düzenli olarak giricek bir ekip bulmaya çalışıyorun nasıl bulabilirim
Yok işte. Herkes kızgın atmış ama bu oyunda oynayan tanıdık arkadaşın yoksa ve level 10 değilsen ciddi kasıcak takım bulamazsın. Birçok site var ama inan hiçbiri işe yaramıyor. İlk kaybedişten sonra kimse steam mesajına bile bakmaz. (+ingilizce). Discorddan vs bulduğun kişilerde makaranın üstüne çıkmaz.facesit biliyorum hocam demdek istedim tek amacı takım kurma siteleri varmı anlamında sordum kullanışlı