Neler Yeni

CS GO da Türkleri sevmiyorlar mı?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Daha yeni oyundaydım adamlar bana nerelisin diye sordular bende Türkiye dedim sonra bunlar bana sövmeye başladı ben bunlara sövdüm adamlar ''erdoğan f,**k''
''Turkey f**k'' fln Türkiye hakkında çok küfür ettiler İsrail good fln dediler mikrofona bağırdılar ben de bunları reportladım. Sonrasına 1kişi oyundan çıktı 30dk ban yedi sonrada başkası bana sıktı o da 30dk ban yedi sonrasında son iki kişi beni maçtan attı 7gün ban yedim. nereye şikayet edebilirim?
Ayriyeten CS go oynayan kişiler arıyorum artık tek başıma oynamaktan sıkıldım arkadaşımda yok rütbem silver2 konuya yazarak ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
biraz uzun oldu kb

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Daha yeni oyundaydım adamlar bana nerelisin diye sordular bende Türkiye dedim sonra bunlar bana sövmeye başladı ben bunlara sövdüm adamlar ''erdoğan fuck''
''Turkey fuck'' fln Türkiye hakkında çok küfür ettiler İsrail good fln dediler mikrofona bağırdılar ben de bunları reportladım. Sonrasına 1kişi oyundan çıktı 30dk ban yedi sonrada başkası bana sıktı o da 30dk ban yedi sonrasında son iki kişi beni maçtan attı 7gün ban yedim. Ben bu annesiz evladları nereye şikayet edebilirim?
Ayriyeten CS go oynayan kişiler arıyorum artık tek başıma oynamaktan sıkıldım arkadaşımda yok rütbem silver2 konuya yazarak ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
biraz uzun oldu kb
Sakin ol reis ve bence yazıyı düzelt report yeme.
Yapıcak bişi yok maalesef her oyunda geliyor böyleleri sinir etmek için.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Daha yeni oyundaydım adamlar bana nerelisin diye sordular bende Türkiye dedim sonra bunlar bana sövmeye başladı ben bunlara sövdüm adamlar ''erdoğan f,**k''
''Turkey f**k'' fln Türkiye hakkında çok küfür ettiler İsrail good fln dediler mikrofona bağırdılar ben de bunları reportladım. Sonrasına 1kişi oyundan çıktı 30dk ban yedi sonrada başkası bana sıktı o da 30dk ban yedi sonrasında son iki kişi beni maçtan attı 7gün ban yedim. nereye şikayet edebilirim?
İyi forumlar.
biraz uzun oldu kb
Gözümde ruslardan bbir tık aşşağıdayız sonrasında ise slavlar ve lehler geliyor hatta sıralama
1-Ruslar
2-Slavlar
3-Lehler
4-Türkler.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gözümde ruslardan bbir tık aşşağıdayız sonrasında ise slavlar ve lehler geliyor hatta sıralama
1-Ruslar
2-Slavlar
3-Lehler
4-Türkler.
Lehler Polonya değil mi ?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
İyi forumlar.
biraz uzun oldu kb
Cs go birakma sebebim takimi taşıyorum oyundan biri profildeki yaşadığım yeri görmüş ve başladı sovmeye turkler boyle fln fln beni kicklemeye çalıştı 3 kisi 4. Red verdi sonra onu banlattilar ve beni kicklettiler o gün bu gün oyuna adım atmadim.

Aware

80+ Silver
Sadece Csgo değil tüm oyunlarda öyle. En kötü örnek pubg mobile. Adam Türklere Türkçe küfür ediyor.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri