Neler Yeni

CS GO da Türkleri sevmiyorlar mı?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
ben yabancı olsam ben de türkleri sevmezdim, çok toxicler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,455
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Şikayet edebilecek bir durum yok ortada.

Sorunu da 5 pre girerek çözersin başka çare yok malesef.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Daha yeni oyundaydım adamlar bana nerelisin diye sordular bende Türkiye dedim sonra bunlar bana sövmeye başladı ben bunlara sövdüm adamlar ''erdoğan f,**k''
''Turkey f**k'' fln Türkiye hakkında çok küfür ettiler İsrail good fln dediler mikrofona bağırdılar ben de bunları reportladım. Sonrasına 1kişi oyundan çıktı 30dk ban yedi sonrada başkası bana sıktı o da 30dk ban yedi sonrasında son iki kişi beni maçtan attı 7gün ban yedim. nereye şikayet edebilirim?
Ayriyeten CS go oynayan kişiler arıyorum artık tek başıma oynamaktan sıkıldım arkadaşımda yok rütbem silver2 konuya yazarak ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
biraz uzun oldu kb
Erdoğan ( Reisimize ) nasıl küfür edebilirler yaa çok sinirlendim adres versin basıp gelelim @kaplanharun 1.80 boy. 😎😎😎

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Daha yeni oyundaydım adamlar bana nerelisin diye sordular bende Türkiye dedim sonra bunlar bana sövmeye başladı ben bunlara sövdüm adamlar ''erdoğan f,**k''
''Turkey f**k'' fln Türkiye hakkında çok küfür ettiler İsrail good fln dediler mikrofona bağırdılar ben de bunları reportladım. Sonrasına 1kişi oyundan çıktı 30dk ban yedi sonrada başkası bana sıktı o da 30dk ban yedi sonrasında son iki kişi beni maçtan attı 7gün ban yedim. nereye şikayet edebilirim?
Ayriyeten CS go oynayan kişiler arıyorum artık tek başıma oynamaktan sıkıldım arkadaşımda yok rütbem silver2 konuya yazarak ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
biraz uzun oldu kb
Adamlar nerelisin dediği zaman russian england de bişi diyemezler

Top Bottom