Neler Yeni

CS:GO daki şu 4:3 ayarını yapamıyorum

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet yardımcı olabilecek arkadaş varsa ulaşsın şuan 16:9 4:3 yapıcam ama orda bir gölge var ve o gölge bana izin vermiyor bunun çözümünü cidden bilen varmı

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Evet yardımcı olabilecek arkadaş varsa ulaşsın şuan 16:9 4:3 yapıcam ama orda bir gölge var ve o gölge bana izin vermiyor bunun çözümünü cidden bilen varmı
Görüntü modunu tam ekran seç

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Kral nasıl bilmezsin ya config bir kişinin csgodaki tüm ayarlarıdır crosshair bilmemne falan bunların hepsi bir dosyadadır esporcular confiğini paylaştığı için idirip o dosyayı seninkiyle değiştirebilirsin youtubede videolar var

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kral nasıl bilmezsin ya config bir kişinin csgodaki tüm ayarlarıdır crosshair bilmemne falan bunların hepsi bir dosyadadır esporcular confiğini paylaştığı için idirip o dosyayı seninkiyle değiştirebilirsin youtubede videolar var
he anladım config diyince sen bana biraz yabancı geldide biz aramızda ona ö.a. derizde

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
olmuyor napabilirim ki
Masaüstüne sağ tıkla denetim masasına gir, soldan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla yap ve ayarlarını böyle yap:
DEĞER.png

Ondan sonra black bar sorunun ortadan kalkar.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Masaüstüne sağ tıkla denetim masasına gir, soldan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla yap ve ayarlarını böyle yap:
DEĞER.png

Ondan sonra black bar sorunun ortadan kalkar.
Black bardan bahsetmiyor 16:9 kısmı sönük yani değiştiremiyor ben olayı anladımda şimdi burdan anlatamıyorum config değişirse düzelir yaptıktan sonra birde bunu yapması lazım tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,614
Üyeler
166,788
Son üye
Las_vegas
Top Bottom