Görüntü modunu tam ekran seçEvet yardımcı olabilecek arkadaş varsa ulaşsın şuan 16:9 4:3 yapıcam ama orda bir gölge var ve o gölge bana izin vermiyor bunun çözümünü cidden bilen varmı
O zaman farklı görüntü modlarını dene içlerinden birinde o gölgenin kalkması lazımöyle zaten
monitör neolmuyor napabilirim ki
monitör ne
Config indirip kullan 4:3 esporcular kullanıyor zaten istediğin esporcunun kini indirip kullan o zaman 4:3 alır sevmediğin ayar olursa değiştirirsin
Kral nasıl bilmezsin ya config bir kişinin csgodaki tüm ayarlarıdır crosshair bilmemne falan bunların hepsi bir dosyadadır esporcular confiğini paylaştığı için idirip o dosyayı seninkiyle değiştirebilirsin youtubede videolar varconfig ne
he anladım config diyince sen bana biraz yabancı geldide biz aramızda ona ö.a. derizdeKral nasıl bilmezsin ya config bir kişinin csgodaki tüm ayarlarıdır crosshair bilmemne falan bunların hepsi bir dosyadadır esporcular confiğini paylaştığı için idirip o dosyayı seninkiyle değiştirebilirsin youtubede videolar var
Masaüstüne sağ tıkla denetim masasına gir, soldan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla yap ve ayarlarını böyle yap:olmuyor napabilirim ki
Black bardan bahsetmiyor 16:9 kısmı sönük yani değiştiremiyor ben olayı anladımda şimdi burdan anlatamıyorum config değişirse düzelir yaptıktan sonra birde bunu yapması lazım tabiMasaüstüne sağ tıkla denetim masasına gir, soldan masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla yap ve ayarlarını böyle yap:
Ondan sonra black bar sorunun ortadan kalkar.