Neler Yeni

Cs:go dan vac yermiyim sırf bu yüzden ?(çok üzgünüm)

Hapcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Üzümlü kek
1 hafta önce bir atolye haritası buldum botlar var ama bildiginiz gibi normal oyunda botlar kill diye sayılmıyor bu atolye haritasinda sayılıyor o yüzden başarim kasabiliyorsunuz. Haritaya girerken herhangibir kod yazmadım konsola direk girdim ve zeusla 10 bot öldürdüm ve augla 10-15 bot öldürdüm sace zeus başarimi oldu. sonra korkup ciktim suan ağlamak istiyorum hesabım aşırı değerli ve benim yaptiğim yasal bir şey değilmiş gibi hissediyorum acaba vac yer miyim lütfen yardimci olun ?

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1 hafta önce bir atolye haritası buldum botlar var ama bildiginiz gibi normal oyunda botlar kill diye sayılmıyor bu atolye haritasinda sayılıyor o yüzden başarim kasabiliyorsunuz. Haritaya girerken herhangibir kod yazmadım konsola direk girdim ve zeusla 10 bot öldürdüm ve augla 10-15 bot öldürdüm sace zeus başarimi oldu. sonra korkup ciktim suan ağlamak istiyorum hesabım aşırı değerli ve benim yaptiğim yasal bir şey değilmiş gibi hissediyorum acaba vac yer miyim lütfen yardimci olun ?
VAC yemek için oyunun dosyalarına müdahale etmeniz, üçüncü parti hile yazılımı falan kullanmanız lazım. Atölye mapında bot öldürerek VAC yemezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Biliyorum o haritayı ve hayır VAC ban veya başka ban yemezsin. Ben de kullandım ve çoğu başarımı o harita sayesinde yaptım. Sonuçta Steam atölyesinde olan bir harita.

Fun Exsalo mu ne öyle bir ismi vardı benim kullandığımın. Onu kullanıyorsan eğer sağda küçük bir pencere var. Aim'i oraya sabitle ve bütün silah başarımlarını hızlı ve kolayca yapabilirsin;)

Hapcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Üzümlü kek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum o haritayı ve hayır VAC ban veya başka ban yemezsin. Ben de kullandım ve çoğu başarımı o harita sayesinde yaptım. Sonuçta Steam atölyesinde olan bir harita.

Fun Exsalo mu ne öyle bir ismi vardı benim kullandığımın. Onu kullanıyorsan eğer sağda küçük bir pencere var. Aim'i oraya sabitle ve bütün silah başarımlarını hızlı ve kolayca yapabilirsin;)
Siz o haritaya girerken konsola bir şey yazmadiniz dimi ? Haritanın yapımcısı orda bir şeyler yazmiş ama ben sonradan farkettim.
Yorumunuz için teşekkürler ama ben daha fazla yapmayacağim sanirim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Siz o haritaya girerken konsola bir şey yazmadiniz dimi ? Haritanın yapımcısı orda bir şeyler yazmiş ama ben sonradan farkettim.
Yorumunuz için teşekkürler ama ben daha fazla yapmayacağim sanirim :)
Hiç konsol kullanmadım. Haritayı açtım silah başarımlarını tamamladım biraz da ısınma yaptım o kadar. Başarım yapmak zaten sana bir avantaj sağlamayacağı için ban yemenin de bir mantığı olmaz haliyle. Zaten başarım açma programları hepsini açabiliyor. Sadece Steam vitrinin oluyor o kadar:)

mfimmel

80+ Silver
CS:GO iki türlü ban atar.

Overwatch ve VAC.

Overwatch:Online 5v5 rekabetçi maçlarda insanlar sizden şüphelenirse raporlar ve bu raporlar fazla olursa CS:GO maçlarınızı izlemeye alır eğer hile tespit edilirse ise banlanırsınız. Yani yaptığınız şey hiçbir ban sebebi teşkil etmiyor.

VAC:Valve Anti Cheat'ın PC'nizde 3.taraf yazılım keşfetmesiyle yenilen bandır bu da yine yaşadığınız durum ile alakasız.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hayır hocam. İçiniz rahat olsun ban yemezsiniz. VAC, oyuna yabancı bir yazılım kurarsanız sizi banlar. Overwatch ban zaten yiyemezsiniz ve bildiğim kadarıyla yaptığınız zaten izin verilen bir şey.

Megan

80+ Silver
Yemezsin

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
adas dadas
Yemezsin 6K saatim var atölye haritalarında en az 1k geçmiştir

Top Bottom