Neler Yeni

Yardım CS-Go Davet edilmeme Sorunu

burakerzi

80+
Reaksiyon skoru
3
Selam gençler,

Ortalama 4-5 aydır löbi bulmak için rekabetçi maç arama butonuna bassam da davet gelmiyor. Davet edilmeme gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum 2 hesabımda da aynı sorun var. Birisi LEM diğeri MG rütbesinde. Birinde davet edilmesem diğerinde mutlaka çağrılırım löbiye ancak davet gelmiyor. cl_invite_mainmenu 1 falan hepsini yapıyorum herhangi bir çözüme ulaşmıyor. Format attım pc'ye belki dosya içeriğinde bulamadığım bir sorunlu dosyadır diye tekrar yükledim hala aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ? Sağolun şimdiden.

Selam gençler,

Ortalama 4-5 aydır löbi bulmak için rekabetçi maç arama butonuna bassam da davet gelmiyor. Davet edilmeme gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum 2 hesabımda da aynı sorun var. Birisi LEM diğeri MG rütbesinde. Birinde davet edilmesem diğerinde mutlaka çağrılırım löbiye ancak davet gelmiyor. cl_invite_mainmenu 1 falan hepsini yapıyorum herhangi bir çözüme ulaşmıyor. Format attım PC'ye belki dosya içeriğinde bulamadığım bir sorunlu dosyadır diye tekrar yükledim hala aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ? Sağolun şimdiden.
Bir arkadaşınla fln denemeye ne dersin, veya aslında tıkladığını sanıp tiklamiyor da olabilirsin :)

Arkadaşlarım ile sürekli oynuyorum zaten normal arkadaşlar sekmesinden davet ediliyorum fakat tek girmek istediğimde tanımadığım Türklerle girmek istediğimde davet gelmiyor. Muhtemelen löbi arama kısmında ismim çıkmıyor. Biraz geç cevap verdim foruma giremiyorum sebeplerden ötürü kusura bakma.

Geri