Cs go düşük fps sorunu

Emptx_

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,562
Merhaba DA forum üyeleri,
Ryzen 5 2600 + 1660 ti + 16 gb rame sahip bir bilgisayarım var.

Fakat csgoda düşük fps alıyorum normalde izlediğim videolarda aynı sistem ile en yüksek ayarlarda 280-300 fps alırlarken ben en düşük ayarlarda 250 zor görüyorum bunun bir çözümü var mıdır?

Fakat csgoda düşük fps alıyorum normalde izlediğim videolarda aynı sistem ile en yüksek ayarlarda 280-300 fps alırlarken ben en düşük ayarlarda 250 zor görüyorum bunun bir çözümü var mıdır?
yüksek ayarlarda oyna eski oyunları daha çok fps alıyor nedenini bende bilmiyorum

Driverları falan güncel tut nvidia denetim masasından gerekleri performans ayarlarını yap

grafik kalitesini düşürdüğünden işlemciye yük biniyor (cs de zaten işlemci ağırlıklı bir oyun) o yüzden fps artsa bile işlemci sıkıştığından sınırlanmış oluyor ve grafik kalitesini yükseltki grafikler kaliteli olsun gene aynı fps leri alırsın bu durumda

Driverları falan güncel tut nvidia denetim masasından gerekleri performans ayarlarını yap
yeni driver gelmiş görmemişim şuan indiriyorum sonra arkadaşın attığı rehberdeki ayarları yapıp tekrar sonuçları yazacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri