Neler Yeni

CS GO EzGlobal alanlar ban yemiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhaba. Öncelikle kullanacağımdan veya satın alacağımdan sormuyorum. Cs go da her yer hile olmuş. Bu ezglobal şeysini duydum. Acaba onu kullandıkları için mi banlanmıyorlar. Hileye kim para verir, onu da anlamıyorum. Banlanmama garantisi falan varmış. Hatta benim arkadaşta kullanıyor. 3000 liralık hesabı ile bariz bir şekilde hile kullanıyor ama banlanmıyor. Sizce öyle bir şey olabilir mi? Eğer böyle devam ederse oyunu kesin bırakacağım.

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Merhaba. Öncelikle kullanacağımdan veya satın alacağımdan sormuyorum. Cs go da her yer hile olmuş. Bu ezglobal şeysini duydum. Acaba onu kullandıkları için mi banlanmıyorlar. Hileye kim para verir, onu da anlamıyorum. Banlanmama garantisi falan varmış. Hatta benim arkadaşta kullanıyor. 3000 liralık hesabı ile bariz bir şekilde hile kullanıyor ama banlanmıyor. Sizce öyle bir şey olabilir mi? Eğer böyle devam ederse oyunu kesin bırakacağım.
Her hilede er geç ban yersin

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
CS den beklenir

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Valve hileler ile ilgilenmediği için legit oynayan oyuncular var evet. Onu şikayet edince OverWatch'a düşer aynı kayıtı izleyen 5-10 kişi var eğer oylama eşit yöndeyse banını yiyor.

Mustifa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
CS GO gözlerimizin önünde eriyor.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
ban yedirmeyen hile die bir şey yoktur,hepsi eninde sonunda ban yedirtiyor, bizzat oyuna başladığım arkadaşım ezglobal kullanıyordu bazı oyunlarda çok şüpheli vuruşlar yapıyordu hile vs diyordum çocuk yok hile değilim vs diyordu 2 hafta sonra ban yedi,hile dosyaları pc de farkedilince ban yeniyor her türlü, diyelim fark edilmedi bu sefer illaki oyunlarda sinirlenip vs oyunu almak için şüpheli hareket yaparsa ow ban yiyebilir. Ban yemeyenler genelde legit oynuyor oyunu kaybetse bile aşırıya kaçırmıyor hileyi . Yurt dışında daha pahalı ve premium hileler satıldığı söyleniyor,Bir twitch yayınında denk geldim 2 türk 1i yayıncı , hile adam yayına geldi gösterdi, hitbox lar işlemiyordu, yayıncı abi adamın kafasına hs atıyordu mermi hs gitmiyor içinden geçiyor du damage almıyordu,hile ile ayağa vurup hs atıyordu falan,çok değişik bir hilesi vardı awp nin ucundan zeus şimşeği bile çıkarıyordu.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Faceit oyna, MM çöp ve hile dolu. Ayrıca hile kullanan arkadaşına benden sağlam bi selam gönder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,799
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom