Neler Yeni

CS GO EzGlobal alanlar ban yemiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61

Besim Tibuk

80+ Gold
Overwatch vac yemenin bir önceki aşaması değil mi? Bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın.
Bak şimdi sen çok şikayet alınca owerwatch'a düşüyorsun.
Oraya düştünmü hile dosyasına algılanmasına pek gerek yok.
Hile gibi hareketin var ise banned!

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Bak şimdi sen çok şikayet alınca owerwatch'a düşüyorsun.
Oraya düştünmü hile dosyasına algılanmasına pek gerek yok.
Hile gibi hareketin var ise banned!
Yani yetkililerin dışında normal oyuncularda hileciye ban atabiliyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
Yani yetkililerin dışında normal oyuncularda hileciye ban atabiliyor.
Evet, oyun kayıtlarını izleyip seni belli bir sayıda kişi hile diye raporlar ise owerwatch ban yiyorsun.
Eğer kanıtlanırsa VAC oluyor sonradan.
Not: Owerwatch sadece belli bir rütbe üstüne gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Evet, oyun kayıtlarını izleyip seni belli bir sayıda kişi hile diye raporlar ise owerwatch ban yiyorsun.
Eğer kanıtlanırsa VAC oluyor sonradan.
Not: Owerwatch sadece belli bir rütbe üstüne gelir.
Tamamdır şu konuyu bir türlü anlayamamıştım. Teşekkürler

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba. Öncelikle kullanacağımdan veya satın alacağımdan sormuyorum. Cs go da her yer hile olmuş. Bu ezglobal şeysini duydum. Acaba onu kullandıkları için mi banlanmıyorlar. Hileye kim para verir, onu da anlamıyorum. Banlanmama garantisi falan varmış. Hatta benim arkadaşta kullanıyor. 3000 liralık hesabı ile bariz bir şekilde hile kullanıyor ama banlanmıyor. Sizce öyle bir şey olabilir mi? Eğer böyle devam ederse oyunu kesin bırakacağım.
legit oynarsa biraz zor mesela adamın duvaırn köşesinde adam varsa adama bakarak değil adam sıktıktan sonra sıkmalısın ve hiç adamalra ölmücem diye bir şey yok ölmezsen overwatch e düşersin (nasıl bukadar biliyosun derseniz hile kullanmıyorum cs go da legit oynayan birinin youtube kanalı var o anlatmışı bi videoda ve asla hile kullanmam paralı parasız olsun)

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
3000 liralık hesabıyla EzGlobal e güvenip hile açan arkadaşım overwatch yedi. Envanteri kitlendi. Yani öyle şeylere inanmayın her türlü ban yiyorsunuz.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Banlanmama garantili hleler vac ban yedirmeme garantili. CS'de 2 türlü ban var. biri vac biri overwatch. Vac ban yedirmeme garantili hileler evet var. ama overwatch ban yedirmeyen hile diye bir şey yok. Legit oynamıyorsa illaki ban yiyecektir. Legit oynuyorsa bile yiyebilir ama düşük bir ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3000 liralık hesabıyla EzGlobal e güvenip hile açan arkadaşım overwatch yedi. Envanteri kitlendi. Yani öyle şeylere inanmayın her türlü ban yiyorsunuz.
some sakat problems

-CrawL

80+ Gold
Merhaba. Öncelikle kullanacağımdan veya satın alacağımdan sormuyorum. Cs go da her yer hile olmuş. Bu ezglobal şeysini duydum. Acaba onu kullandıkları için mi banlanmıyorlar. Hileye kim para verir, onu da anlamıyorum. Banlanmama garantisi falan varmış. Hatta benim arkadaşta kullanıyor. 3000 liralık hesabı ile bariz bir şekilde hile kullanıyor ama banlanmıyor. Sizce öyle bir şey olabilir mi? Eğer böyle devam ederse oyunu kesin bırakacağım.
Banlanmama garantisi nasıl verebiliyor anlamıyorum. Mevlana açsa %100 yiyecek. Ama kaliteli bir hile ile doğru düzgün legit oynarsan ban yiyeceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS GO da hilelerin bu kadar artmasının sebebi nedir sizce?
Yeni hesap açınca karşındakilerin %70i hile olduğu için. Seçkin olmayıncada her türlü geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Yeni hesap açınca karşındakilerin %70i hile olduğu için. Seçkin olmayıncada her türlü geliyor.
Yani bu gibi durumlar benim gibi seçkin hesap yapıp satan biri için çok zorlayıcı olabiliyor. Adam mevlanayı o kadar abartıyor ki maçtayken banlandıkları bile oluyor.

Top Bottom