Kaannaltn 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim İbrahim Kaan altın 31 Ağustos 2020 #1 csgo ya girerken fotoğraftaki durum oluyor oyunu ve steamı silip yükledim oyun dosyalarını kontrol ettim ancak düzelmedi çözüm önerilerinzi bekliyorum Ekler arda fatal.png 12.6 KB · Hit: 35
csgo ya girerken fotoğraftaki durum oluyor oyunu ve steamı silip yükledim oyun dosyalarını kontrol ettim ancak düzelmedi çözüm önerilerinzi bekliyorum
Reck 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 320 Dahası Reaksiyon skoru 175 Yaş 36 İsim sefa gençer 1 Eylül 2020 #2 Steam ve oyunu yönetici olarak açmaya çalışırsan bu hatayı alırsın. Ya steam yada oyun yönetici olarak başlatılmalıdır. Yada 2side normal açılmalıdır.
Steam ve oyunu yönetici olarak açmaya çalışırsan bu hatayı alırsın. Ya steam yada oyun yönetici olarak başlatılmalıdır. Yada 2side normal açılmalıdır.
Kaannaltn 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim İbrahim Kaan altın 1 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Reck yazmış: Steam ve oyunu yönetici olarak açmaya çalışırsan bu hatayı alırsın. Ya steam yada oyun yönetici olarak başlatılmalıdır. Yada 2side normal açılmalıdır. Devamı için tıklayın... kral çok teşekkür ederim haftalardır uğraşıyorduk sağolasın
Reck yazmış: Steam ve oyunu yönetici olarak açmaya çalışırsan bu hatayı alırsın. Ya steam yada oyun yönetici olarak başlatılmalıdır. Yada 2side normal açılmalıdır. Devamı için tıklayın... kral çok teşekkür ederim haftalardır uğraşıyorduk sağolasın