Neler Yeni

cs go fps arttırma

okkrr

80+
2.pc de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor pc nin özellikleri
radeon r5 m330 ekran kartı
amd a9 9... işlemci
driver fln yüklemek istemiyorum daha basit bi yolu var mı?

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
2.PC de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor PC nin özellikleri
AMD a9 9... işlemci
driver falan yüklemek istemiyosan cs go oynama kardeşim driver yüklemek istemiyorum ne demek ya bu nasıl bir saçmalık boş boş konu açmayın

masquerade

80+ Bronze
2.PC de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor PC nin özellikleri
AMD a9 9... işlemci
Güncel Driverları yüklemek performansı arttırır neden yüklemek istemiyorsunuz? Ayrıca Unlostun videosunu izleyebilirsiniz.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Anlaşılan driver yüklemek ile fazla uğraşmak istemiyorsun. Ancak driverlerini kurmadan tam sonuç alman mümkün değil. Tek tek yüklemek istemiyorsan DriverBooster programını kullanabilirsin. (Program ile yüklemeyi pek önermiyorum. Eksik yada eski sürüm driverleri kurabiliyor)

okkrr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driver falan yüklemek istemiyosan cs go oynama kardeşim driver yüklemek istemiyorum ne demek ya bu nasıl bir saçmalık boş boş konu açmayın
yakardeşim yükledim bi kere ayar çekim dedim oyunun içime ettim en azından 30 40fpd alıyodum o zaman sabit 15fps de kalıyodu biliyosan söyle yardımcı ol

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hayatımda duyduğum en saçma şey. Driver kurmayacaksan burada konu da açma csgo da oynama. Hatta o bilgisayarı kullanma.
Bunun çocuğuna aşı yaptırmamaktan farkı yok. SAÇMALIK

masquerade

80+ Bronze
yakardeşim yükledim bi kere ayar çekim dedim oyunun içime ettim en azından 30 40fpd alıyodum o zaman sabit 15fps de kalıyodu biliyosan söyle yardımcı ol
Dostum önce bir sakin ol. Tavrı yanlış ama söylediği doğru. Unlostun videosunu izleyin en ince ayrıntısına kadar gösteriyor.

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
AMD a9 9... işlemci
unlostun çok güzel pc hızlandırma videosu var temp falan siliyosun ekran kartı ayarlarını yapıyosun driverlarını güncelliyosun bi de soğutucu al laptobuna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,325
Üyeler
169,560
Son üye
BloodMeisteR
Top Bottom