driver falan yüklemek istemiyosan cs go oynama kardeşim driver yüklemek istemiyorum ne demek ya bu nasıl bir saçmalık boş boş konu açmayın2.PC de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor PC nin özellikleri
radeon r5 m330 ekran kartı
AMD a9 9... işlemci
driver fln yüklemek istemiyorum daha basit bi yolu var mı?
Güncel Driverları yüklemek performansı arttırır neden yüklemek istemiyorsunuz? Ayrıca Unlostun videosunu izleyebilirsiniz.2.PC de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor PC nin özellikleri
AMD a9 9... işlemci
yakardeşim yükledim bi kere ayar çekim dedim oyunun içime ettim en azından 30 40fpd alıyodum o zaman sabit 15fps de kalıyodu biliyosan söyle yardımcı oldriver falan yüklemek istemiyosan cs go oynama kardeşim driver yüklemek istemiyorum ne demek ya bu nasıl bir saçmalık boş boş konu açmayın
Hayatımda duyduğum en saçma şey. Driver kurmayacaksan burada konu da açma csgo da oynama. Hatta o bilgisayarı kullanma.driver fln yüklemek istemiyorum daha basit bi yolu var mı?
Dostum önce bir sakin ol. Tavrı yanlış ama söylediği doğru. Unlostun videosunu izleyin en ince ayrıntısına kadar gösteriyor.yakardeşim yükledim bi kere ayar çekim dedim oyunun içime ettim en azından 30 40fpd alıyodum o zaman sabit 15fps de kalıyodu biliyosan söyle yardımcı ol
O laptop benzeri var bende 100 70 80 geziyor2.PC de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor PC nin özellikleri
AMD a9 9... işlemci
unlostun çok güzel pc hızlandırma videosu var temp falan siliyosun ekran kartı ayarlarını yapıyosun driverlarını güncelliyosun bi de soğutucu al laptobuna2.PC de 30 40fps alıyorım son güncellemeyle arayüzde 10fps sabit kalıyor PC nin özellikleri
AMD a9 9... işlemci