cs go fps düşüşü

Reaksiyon skoru
0
selam arkadaşlar 2 saat önce 200 fps alıyordum diğer hesabıma geçtim fps 120lere kadar düştü control centerdan bakıyorum 200 fps aldığımda cpu sıcalığı 70 derece falandı şuan 60 işlemci kendini mi kısıtladı anlamadım şuan oyun modu açık nedense böyle bir düşüş yaşadım yardımcı olursanız sevinirim (tüm ayarlar cfglerine kadar aynı)

selam arkadaşlar 2 saat önce 200 fps alıyordum diğer hesabıma geçtim fps 120lere kadar düştü control centerdan bakıyorum 200 fps aldığımda cpu sıcalığı 70 derece falandı şuan 60 işlemci kendini mi kısıtladı anlamadım şuan oyun modu açık nedense böyle bir düşüş yaşadım yardımcı olursanız sevinirim (tüm ayarlar cfglerine kadar aynı)
güncelleme öncesi 300 küsür alırkan şimdi en az 180 en fazla 220 fps görüyorum sizinkide güncellemeden dolayı olabilir gibi geldi bana ama sistemin çok ısınınca frekansları voltaj vs biraz düşürüp daha hızlı soğmasını sağlıyor ondanda kaynaklanıyor olabilir

Kendiniz yazmışsınız CPU çok ısınmış kendini frenlemiş. Sistem soğusun tekrar girin öyle bakın değerlere.

Uyudum sabah kalkıp açtım geri eski değerlere ulaştım ve turbo modda açtım işlemci 70 civarında normal diye düşünüyorum sorun düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 6 saat açıktı pc şimdi soğudu iyice sorun düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,672
Üyeler
190,782
Son üye
ardademirok
Geri