CS:GO GÖRÜNTÜ AYARI

BYzin

80+
Reaksiyon skoru
109
CS:GO'da görüntü ayarlarım en düşükte 1024x768 4:3 olarak oynuyorum. Ama ekrandaki görüntüm net değil ekrandaki pikselleri görebiliyorum.
Sistemin
ANAKART: B450M-S2H
İŞLEMCİ: RYZEN 5 2600
EKRAN KARTIM: GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB
RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS KIRMIZI
MONİTOR: MSI G41VC 75Hz 1ms

Sizce bunun nedeni nedir? Bir çok yayıncı-youtuber'da bu ayarları kullanıyor ama onların görüntüsü daha net.

Çözünürlüğü yükseğe çekersen sorunun çözülür.
Post automatically merged:

Arkadaş pikselleri görüyor. Kenar yumuşatma ile alakasız.
kenar yumuşatma açabilirsin

Çözünürlüğü yükseğe çekersen sorunun çözülür.
En iyi performansı almak için 1024x768 oynuyorum. Değiştirirsem ne yapmamı önerirsin. 4:3 olarak oynuyorum. (Stretched ya da black bar olabilir.)

En iyi performansı almak için 1024x768 oynuyorum. Değiştirirsem ne yapmamı önerirsin. 4:3 olarak oynuyorum. (Stretched ya da black bar olabilir.)
Monitörünüz 75 hz en düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda 300-400 fps alsanız bile 75'den üstünü hissetmeyeceksiniz. Ayarları yükseltip daha iyi bir görüntü yakalayabilirsiniz. 4:3 çözünürlükte oynamak kafaları falan daha büyük gösterir daha kolay vurmanızı sağlar onun haricinde etki etmez, pikselleri sayacak kadar göz zevkinizi bozuyorsa çözünürlüğü arttırmanız daha iyi olur.

Monitörünüz 75 hz en düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda 300-400 fps alsanız bile 75'den üstünü hissetmeyeceksiniz. Ayarları yükseltip daha iyi bir görüntü yakalayabilirsiniz. 4:3 çözünürlükte oynamak kafaları falan daha büyük gösterir daha kolay vurmanızı sağlar onun haricinde etki etmez, pikselleri sayacak kadar göz zevkinizi bozuyorsa çözünürlüğü arttırmanız daha iyi olur.
1920x1080 16:9 yaparsam daha mı iyi görüntü alırım yani?

Geri