gece gelir 3-5 arası büyük ihtimalhiç bişey gelmedi daha
ayngece gelir 3-5 arası büyük ihtimal
herkes oyundayken bi anda sunucular kapansa owerwatch gibi. güzel anı olurduSon maçımı attım şimdi.
F
Girerken aklıma gelmişti benim de.herkes oyundayken bi anda sunucular kapansa owerwatch gibi. güzel anı olurdu
bekliyoruz bro pusudayızya bugun girip de oynayamadım diye yanıyorum bide ben cs2 de bi kaç el attım beni hiç sarmadı go yu sabahlara kadar deli gibi oynarım ama cs2 hiç sarmadı inşallah gitmez
CS:GO oynatacak sistemin CS2'de açacağına inanıyorum. Şuan aşırı bozuk optimizasyondan ötürü kasıyor herkes de, Valve zamanında herkesin bilgisayarının açacağı bir oyun yaptı, yine yapar.Bence csgo yu ayrı olarak steamde oynayabileceğiz çünkü csgo oynayan bölümün yarısının sistemi iyi degil cs2yi kaldirmayabilir csgo kalkarsa cok kullanıcı kayberder
aga bakarsın bu 40 gb güncellemenin içinde optimizasyon, train dust 2 office yeni operasyon, kasa kapsül animasyonları vardır belki. 40 gb yeterli hepsi içinCS:GO oynatacak sistemin CS2'de açacağına inanıyorum. Şuan aşırı bozuk optimizasyondan ötürü kasıyor herkes de, Valve zamanında herkesin bilgisayarının açacağı bir oyun yaptı, yine yapar.
Bu güncelleme umarım optimizasyonu düzeltir ve oyuna kitle getirir. Ondan sonra CS2 çıkarsa daha sağlam bir çıkış yapar diye düşünüyorum.aga bakarsın bu 40 gb güncellemenin içinde optimizasyon, train dust 2 office yeni operasyon, kasa kapsül animasyonları vardır belki. 40 gb yeterli hepsi için