Kanki CS GO şu ana kadar hiç indirime girmedi hep zam aldı zaten yakında da 350 lira mı ne olacakmışCS almak istiyorum ama indirime girer mi? yoksa 280 e alayım mı?
direk al birkaç hafta sonra cs2 geliyor geldiği an fiyatı da artıcak tahminimce düşme gibi bir ihtimalı yokCS almak istiyorum ama indirime girer mi? yoksa 280 e alayım mı?
indirime en son girdiğinde 24 tl den 12 ye düşmüştü bi daha indirime girmedi zam gelcek 400 tl olucak alCS almak istiyorum ama indirime girer mi? yoksa 280 e alayım mı?
Bu arada direkt al zaten kasalar ile parasını karşılıyorCS almak istiyorum ama indirime girer mi? yoksa 280 e alayım mı?
knk nays ile al yuzde 20 geri odeme varCS almak istiyorum ama indirime girer mi? yoksa 280 e alayım mı?
CS:GO zaten indirimde yarına göre. Olması gereken fiyatı 999 TL. Çünkü droplarla maliyetini rahatlıkla karşılayabiliyorsunuz. Ama güncelleme sonrası fiyatı 499 TL olacak diye düşünüyorum.
Kanka keske gorseydim mesajini unuttum aldim 280 e yaknk nays ile al yuzde 20 geri odeme var
indirime en son girdiğinde 24 TL den 12 ye düşmüştü bi daha indirime girmedi zam gelcek 400 TL olucak al
Aldim gitti ArkadaslarBu arada direkt al zaten kasalar ile parasını karşılıyor
Hocam bende niye bedavaCS:GO zaten indirimde yarına göre. Olması gereken fiyatı 999 TL. Çünkü droplarla maliyetini rahatlıkla karşılayabiliyorsunuz. Ama güncelleme sonrası fiyatı 499 TL olacak diye düşünüyorum.
Seçkin hesaptan bahsediyorlar.Hocam bende niye bedavaAlıntıyı görüntüle
Hocam Cs:Go zaten bedava ama kasa, rank vs. için alttaki paralı olandan alman lazım Bizde onu konuşuyordukHocam bende niye bedavaAlıntıyı görüntüle