CS:GO Kasa açma sitelerinde bakiye yüklemeden katlamak haram sayılır mı ?

Sovereignty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
698
Arkadaşlar merhaba, kendimce şöyle bir taktik buldum ve işe yaradı.
Hellcase e kayıt olarak günlük bonusları alarak kasa savaşları yaptım ve bu işlem 1 ay kadar sürdü, daha sonra Hellcase sitesindeki envanterimin değeri 3 doların üstüne çıktı fakat ben kuruş para vermedim.
Bu skinleri de çekebilmem için 2 Dolar yatırmam gerekiyordu ve bende yatırıp skinleri çektim. Kendi yatırdığım parayla oynamadım sadece sitenin herkese günlük verdiği günlük bakiyelerden katladım.
Bu işlem Haram mıdır ?

Hellcase e kayıt olarak günlük bonusları alarak kasa savaşları yaptım ve bu işlem 1 ay kadar sürdü, daha sonra Hellcase sitesindeki envanterimin değeri 3 doların üstüne çıktı fakat ben kuruş para vermedim.
Bu skinleri de çekebilmem için 2 Dolar yatırmam gerekiyordu ve bende yatırıp skinleri çektim. Kendi yatırdığım parayla oynamadım sadece sitenin herkese günlük verdiği günlük bakiyelerden katladım.
Bu işlem Haram mıdır ?
zaten hellcase kendisi vermiş bence bir şey olmaz

Bu işlem Haram mıdır ?
Site kendisi veriyormuş bir şey olmaz.

Eğer günlük verdiği bonusları biriktirip onla marketten değerinden alırsan sorun olmaz ama her gün bi kasa açma hakkı tarzında ise haramdır. Çünkü iş artık hediye-çekiliş tarzından kumar işine dönüyor.

Eğer günlük verdiği bonusları biriktirip onla marketten değerinden alırsan sorun olmaz ama her gün bi kasa açma hakkı tarzında ise haramdır. Çünkü iş artık hediye-çekiliş tarzından kumar işine dönüyor.
Olay şöyle oldu günlük bonus veriyor ve o bonusla kasa açıp kasa savaşı yapıyorum.

Olay şöyle oldu günlük bonus veriyor ve o bonusla kasa açıp kasa savaşı yapıyorum.
Çok karışık nasıl anlatıcağımı bilemedim.
Şöyle diyim ücretsiz hediye amaçlı bir skin veya para birimi verse sorun olmazdı, ama sana verdiği bonusla kasa açıyorsun artık şans oyununa dönüşmüş oluyor ve şans oyunları haramdır. Senin kendi paranı verip vermemen önemli değil. şans oyunlarına girdiğin ve "bedelini ödemediğin, haketmediğin" birşeyi almış sayılıyorsun. O yüzden haramdır

Birçok Müslüman'a göre haramdır, sonuçta şans oyunu ama ben o gözle bakmıyorum. Şansa para kazanmanın değil emeğini riske atıp varını yoğunu kumara atmanın haram olduğunu düşünüyorum. Tabii ki kendi görüşün ve vicdanına bağlı

verilen hediyeyi alman np
ama verilen hediyeyle şans oyunu oynaman sıkıntı haberin olsun

Geri