RX570Sistem özelliklerin nedir ?
monitör hz değeri nedir ?benim rate ayarlarım tam internetimde hiçbir sıkıntı yok ama mermilerim adama gitmiyor yani giderken kasma ve lag oluyor yardımcı olana büyük hayır duası edicem
var ms veya loss değerlerin nasıl?benim rate ayarlarım tam internetimde hiçbir sıkıntı yok ama mermilerim adama gitmiyor yani giderken kasma ve lag oluyor yardımcı olana büyük hayır duası edicem
144 ama hdmi ile 120 alıyorummonitör hz değeri nedir ?
hiçbir sıkıntı yok var çok nadir 0.5 felan çıkıyorvar ms veya loss değerlerin nasıl?
RX570Sistem özelliklerin nedir ?
atölye haritasına girip dene ya da dmye oralarda vuruyorsan rekte vuramıyorsan senin kolsuzluğundurbenim rate ayarlarım tam internetimde hiçbir sıkıntı yok ama mermilerim adama gitmiyor yani giderken kasma ve lag oluyor yardımcı olana büyük hayır duası edicem
loss hiç yok var ms 1 e çıkıyor fps 150 sabitleyince 0.3 0.5 e düşüyorvar ms veya loss değerlerin nasıl?
oyunu 4 senedir oynuyorum rank global gitmiyor mermi kolsuzlukla alakası yok mermi kasa kasa gidiyoratölye haritasına girip dene ya da dmye oralarda vuruyorsan rekte vuramıyorsan senin kolsuzluğundur
rate 128000benim rate ayarlarım tam internetimde hiçbir sıkıntı yok ama mermilerim adama gitmiyor yani giderken kasma ve lag oluyor yardımcı olana büyük hayır duası edicem
malum şirket ne yapalim bütün svler patlak neredeyseServerlar çöpp...
64 tick
girdim olmadı oyunu 3 günde 4 kere sildim yükledim format attım pc ye olmadırate 128000
cl_cmdrate 128
cl_updaterate 128
cl_allowupload 0
şu komutları konsola yaz hâlâ olmuyosa oyunu sil geri yükle türk mantığı
faceitde de aynıServerlar çöpp...
64 tick