CS GO Nasıl Daha İyi Olabilirim

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Şahsen her oyunu indirip oynayan biri değilim. Genellikle Minecraft (Hypixel) oynardım. Silah oyunlarından da CS-GO'yu 3 hafta oldu başlayalı. Sistemim şu anlık yetersiz olduğundan dolayı BF, Warzone, Pubg Steam gibi oyunları oynayamıyorum.
Ekran kartları ucuzlayacak diye beklerken daha da pahalandı bu nedenle 1-2 ay elimdeki sistemle idare edeceğim. Şu anki PC'nin adamakıllı oynattığı online oyun olarak Mc ve Cs dışında oyun yok. Mc'de artık sıktığı için Cs'ye başladım.
Şimdi Cs'de alışmak için genelde ölüm maçı giriyorum rekabetçi en fazla 5 kere girmişimdir.
Ölüm maçlarında genelde ilk 10'da oluyorum.
Oyunda daha hızlı ilerlemek için ne önerirsiniz?
Hangi silahlarla daha çok oynamalıyım?
Bu arada seviye 7 onbaşıyım :D :D

İzlemeni öneririm. AK-47 Spray çalışman senin yararına olacaktır.

Hellian izleyebilirsim ama bence başlama

Aim geliştirmek, haritaların püf noktalarını öğrenmek (bomba yerleri), takımlı oynamaya alışmak vs vs gider.

kanka cs başlayacaksan başlama hiç kanser olursun
çık dışarı covid ol daha iyi

kanka cs başlayacaksan başlama hiç kanser olursun
çık dışarı covid ol daha iyi

Hellian diye youtuber var oradan aim geliştirme spray geliştirme videoları var oradan izle ve antreman yap ama bence değmez artık bence oynanmaz artık
Hocam zaten seneye 11. sınıf olacağım PC'ye haftada 1 gün anca girerim o da hafta sonu zar zor. Önümde doyasıya PC oynayabileceğim 4-5
ay kaldı zaten 2 ayı da elimdeki sistemle geçecek ondan sordum :D

Hocam zaten seneye 11. sınıf olacağım PC'ye haftada 1 gün anca girerim o da hafta sonu zar zor. Önümde doyasıya PC oynayabileceğim 4-5
Hile aç o zaman kanka

Ben arkadaşın yanlış konuştuğunu düşünüyorum. Evet, hile açısından sorunlar var ama Prime'ın varsa çok sorun olmuyor. Ücretsizse cidden çok hile geliyor ama oyunu oynatmayacak kadar sorunlu olduğunu düşünmüyorum.

Ben arkadaşın yanlış konuştuğunu düşünüyorum. Evet, hile açısından sorunlar var ama Prime'ın varsa çok sorun olmuyor. Ücretsizse cidden çok hile geliyor ama oyunu oynatmayacak kadar sorunlu olduğunu düşünmüyorum.
Aynen öyle ona başlama buna başlama csnin kitlesi öyle kanserde değil(ruslar hariç) ben ücretsiz de oynuyorum arkadaşlarımla her akşam girerim 2 maç oynarız haftada 14 maç ediyor 14 maçın 2 sinde hile geliyor tabi hile gelme olayı güven faktörüne de bağlı benimki yüksek olduğu için belki böyledir
Post automatically merged:

Bu zamanlar zaten tam oynama zamanı oynama diyenlere bakma dilediğince oyna zaten eğer hedeflerin varsa 11den sonra seni sıkı bir tempo saracak sonra geçmişe dönüp keşke oynasaymışım deme

Son düzenleme:
bu tanıya nerden vardın sorabilir miyim
düzgün takımla karşılaşamıyoruz
hileler çok fazla
geçen sene şansıma dust 2 haritasın da adamı görmeden kapıdan hs attım diye overwatch dan ban yedim
takıma türk gelse info vermez ama kendisi bizden info ister ve boş boş konuşup olay çıkarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,132
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri