Cs:go Nedensi̇z Vac Ban

Kendinde gözüken skin uygulamaları skin changer hilesi ve ben yapımcı olsam en nefret ettiğim hile o olurdu yani haksız ban yememissiniz üzgünüm :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendinde gözüken skin uygulamaları skin changer hilesi ve ben yapımcı olsam en nefret ettiğim hile o olurdu yani haksız ban yememissiniz üzgünüm :(
reis virgül koymadım anlamadın heralde Rocket league oynayan oyuncuların %90 ı kullanrır bakkesmodu pro oyuncular dahil arabanın şeklini değiştiren eğitim şeysileri olan bi uygulama sadece rocket league için csgoyla alakası yok rl yi açıyon bakkesmodu açıyon oyuna giriyon steamle bi alakasıda yok aslında

Banlanmışsın uğraşma açılmaz.

konu açıldıktan 310 gün sonra: valve hiçbi dönüş yapmadı, lan en azından bi vuruştanmı neyden ban yedim onu söyleyin bana yeter diye kafa atıcam gaben a

Genç arkadaşım benim, illegal hiç bir şey yapmadan kimse ban yemez. Dosyalardan bir .txt dosyasına bir harf ekle, bittin. Hile kullanmaktan ne anlıyorsunuz. Sonra gelip şöyle kanırtırım böyle kanırtırım. Kullanmayacaksın 3.parti uygulama bu kadar basit. Ne anlıyonuz skin hilesinden zaten..

Oyun dosyalarına müdahale olmadığı sürece kolay kolay alacağın bir ceza değil. CS ile alakalı veya değil, hile amacıyla çalıştırdığın 3. Parti programların tespitinde paketlenirsin hemen. Ağlayıp sızlayacağınıza her türlü 3. Taraf yazılımlardan uzak durun. Ona buna söverek de ban açamazsınız.

Geri