Bilmiyorum ama 100 boostu 15 TL'ye yapıyorlardı zamanında bazıları mape sokuyor otomatik övgü geliyorduarkadaşlar cs go övgü boost yapanlar kaldımı kaldıysa kaç TL'ye yapıyor bi fiyat biçsin 500 500 500 ne kadar olur yapan varsada ?
vay be benide servere çağırmıştı adam 500 500 500 5 TL'ye yapmıştıBilmiyorum ama 100 boostu 15 TL'ye yapıyorlardı zamanında bazıları mape sokuyor otomatik övgü geliyordu
övgü boost: hesabınızı güvenilir hale getiriyor ve karşınıza fazla madalyonlu adamlar getirme şansı doğuyor direk ve güven faktörünüz çok iyi duruma geliyor. yapmadığım zaman karşıma hep 2 madalyonlu 1 madalyonlu adamlar geliyor şimdi 5 ve 4 olarak değişiyor ve saatleri çok yüksek adamlar geliyor ve karşına hile gelmiyor 25 maçında hiç gelmedi. ve gelmiyorda. zamanında 5 TL'ye 500 500 500 yapmıştımÖvgü boost nedir?
Övgü boost nedir?
şu an işe yarıyormu bilmiyorum ama net faydası var karşıma 2knın altında adam gelmiyor ve hoşuma gidiyor oyunu bilenlerle oynayınca güzel maçlar ortaya çıkıyor.övgü boostlar artık işe yaramıyor boş iş
bende zaten 500 500 500 var dediğim gibi hala 2knın altında ve bir sürü madalyonu olan insanlar geliyor ve bu iyi bir şey şüphelenme durumun olmuyor sadece bi 500 daha attırıyım zevkine dedimde pahalı yapıyorlar artık kalsın.Şu an işe yaramıyor. Birkaç arkadaşım aldı geçen gün hiçbir etkisi olmadı. Ha şansımı denerim dersen ayrı.
ben yapıyorum dostum, iletişime geçebilirsin.arkadaşlar cs go övgü boost yapanlar kaldımı kaldıysa kaç TL'ye yapıyor bi fiyat biçsin 500 500 500 ne kadar olur yapan varsada ?