Hardcore CS oyuncuları için geçerlidir.
300-400 saati olan arkadaşlar hiç bulaşmasın.
Merhaba sevgili forum üyeleri, CS oynayarak para nasıl kazanılır onu göstermeye çalışıcam bugün.
Faceit.com sitesinden kayıt olup uygulamayı indirdikten sonra 1 aylık abonelik {60 TL] alıyoruz ardından anticheatimizi yüklüyoruz ve hazırız.! ÖNEMLİ! (Faceit Preimum'u Her ayın 1'inde almanız gerekiyor)
Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki ekranda sizden aylık yapmanız gereken görevleri ve alacağınız puanları gösteriyor. siz direkt sayfanın biraz altında "Get 45 Wins" görevini seçip oynamaya başlayacaksınız. 1 ay süre içerisinde eğer 45 win alırsanız 22.000 Faceit puanı kazanmış olacaksınız. 22.000 puanı aldınız ve daha önünüzde süre var boş durmayıp "Get 5 wins" ve "Get 10 wins" görevlerini de yaptıktan sonra toplamda 23.000 puanınız oluyor.
Bu 23.000 puan ile de uygulamanın mağazasına girerek Dota 2 sekmesini açıyoruz. Biraz kaydırdıktan sonra aşağıda "Deniz tırnağı dizgin" skinin bularak sipariş ver diyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Skin envanterimize geldikten sonra satma işlemine geçiyoruz. Skinin Steam fiyatı 400 TL. Bizde 400 liradan satışa koyduğumuzda elmize geçen para 347 TL. Abonelik parası olan 60 lirayıda çıkarsak 280 lira gibi bir gelir elde etmiş oluyoruz. Bunu sadece CS:GO oynayarak yapıyoruz normal bildiğiniz rekabetçi maç oynayarak.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben almayı düşünüyorum oynayabilir miyiz diyen olursa Steam'den ekleyebilir.
"KİBİR, BENİM EN GÖZDE GÜNAHIMDIR."
steamcommunity.com
Üyelik kısmında yardımcı olurum. İyi forumlar