Cs go pingim çıkıyor

ramser47

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar öncelikle hız testi yapıyorum pingim 12 civarı çıkıyor ama cs go ya girdigim zaman veya Faceit ta pingim 100-132 lerde geziyor takım arkadaşlarımın pingine bakıyorum 55 60 maksimum 70 lerde geziyor işin tuhaf kısmı ise bazen farklı sunucudan mıdır nedir bazende 80 90 ping aralıgındada maç buluyor ? Mm de kabul edilebilir ping ile alakası yok beyler bu durumun haberiniz olsun

Cs go nun Türkiye sunucuları olmadığı için , bu pinglerin internette yaptığın pinglerle uyuşmaması gayet normal. Face it olayına gelince de , face it sunucularına bağlanma şekli mm gibi değil, face it tüm oyuncuların ortalama yakın olduğu ülkedeki server ile bağlantı kuruyor. O yüzden diğer oyuncuların yakın olduğu server bazen size uzak olduğu için ping fırlıyor. Ben 120 mbps internet kullanıyorum , 6 uploadım var , mm maçlarında en düşük 45 50 ping alıyorum mesela. Face it de ise bu durum çok değişken bazen 25 bazen 85 . Umarım yardımcı olmuştur :)

hocam seni anlıyorum takım arkadaşlarımın pingi 50 lerde gezerken benimkisi 130 larda evde tek internet kullanıcısıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

takım arkadaşlarıylada aynı semtte oturuyoruz ping farkı nerden geliyor onu çözemedim süperonlineyi arıyorum değişen bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,938
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri