Neler Yeni

Cs go pingim çıkıyor

ramser47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
serhat
Merhaba arkadaşlar öncelikle hız testi yapıyorum pingim 12 civarı çıkıyor ama cs go ya girdigim zaman veya Faceit ta pingim 100-132 lerde geziyor takım arkadaşlarımın pingine bakıyorum 55 60 maksimum 70 lerde geziyor işin tuhaf kısmı ise bazen farklı sunucudan mıdır nedir bazende 80 90 ping aralıgındada maç buluyor ? Mm de kabul edilebilir ping ile alakası yok beyler bu durumun haberiniz olsun

skillaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Sırrı Seyrek
Cs go nun Türkiye sunucuları olmadığı için , bu pinglerin internette yaptığın pinglerle uyuşmaması gayet normal. Face it olayına gelince de , face it sunucularına bağlanma şekli mm gibi değil, face it tüm oyuncuların ortalama yakın olduğu ülkedeki server ile bağlantı kuruyor. O yüzden diğer oyuncuların yakın olduğu server bazen size uzak olduğu için ping fırlıyor. Ben 120 mbps internet kullanıyorum , 6 uploadım var , mm maçlarında en düşük 45 50 ping alıyorum mesela. Face it de ise bu durum çok değişken bazen 25 bazen 85 . Umarım yardımcı olmuştur :)

ramser47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
serhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam seni anlıyorum takım arkadaşlarımın pingi 50 lerde gezerken benimkisi 130 larda evde tek internet kullanıcısıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

takım arkadaşlarıylada aynı semtte oturuyoruz ping farkı nerden geliyor onu çözemedim süperonlineyi arıyorum değişen bir şey yok

Top Bottom