CS:GO Prime Status Upgrade İndirime Girer mi?

atosahin

80+
Reaksiyon skoru
44
Bildiğiniz gibi sanırsam 2 gün önce Prime Status Upgrade %100 artarak Steam'ın Türkiye için tavsiye edilen satış fiyatının %900 üstündeki konuma geldi. Şuanda 250₺, hazır 24 Haziranda Yaz İndirimleri başlayacak sizce bu paket %50 gibi bir indirime girer mi? Veya başka bir yüzdelikte şimdiden teşekkürler.

Bildiğiniz gibi sanırsam 2 gün önce Prime Status Upgrade %100 artarak Steam'ın Türkiye için tavsiye edilen satış fiyatının %900 üstündeki konuma geldi. Şuanda 250₺, hazır 24 Haziranda Yaz İndirimleri başlayacak sizce bu paket %50 gibi bir indirime girer mi? Veya başka bir yüzdelikte şimdiden teşekkürler.
Ben kendim operasyon alarak prime almıştım. Girdap operasyonu 200tl onu al prime gelir rozeti olacak çünkü

Oyun içinden daha ucuz olması lazım onu kontrol eder misin? Etkinliklerde indirime girmiyor. Ancak belki bu sefer girebilir. Zaten 3-4 gün var, beklenebilir.

Oyun içinden daha ucuz olması lazım onu kontrol eder misin? Etkinliklerde indirime girmiyor. Ancak belki bu sefer girebilir. Zaten 3-4 gün var, beklenebilir.
evet fiyatı ilk arttırdıklarında öyleydi sonra hatayı düzelttiler

hocam zamanında birçok hesap almıştım ve şu an uygun fiyata satacağım. dilerseniz özelden iletişime geçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri