tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Şuan Yoldaşta Keleş 1'im.Keleş 1'e 25 win'de felan çıktım (20 felan da olabilir)Şuan 50 win'im var ve hala keleş 1'im.25 windir rank atmıyor oyun.
Aynı olay bende de var Nova 4'ten Keleş'e bir türlü atmadı 3 maç kaybettim şu an nova 3'ümŞuan Yoldaşta Keleş 1'im.Keleş 1'e 25 win'de felan çıktım (20 felan da olabilir)Şuan 50 win'im var ve hala keleş 1'im.25 windir rank atmıyor oyun.
tuhaf zaten bu csgo. Source 2 ne durumda bu arada?
iptal edildi.tuhaf zaten bu csgo. Source 2 ne durumda bu arada?
Akılsız bu Valve. FPS sıkıntılarının ana odağı source 1. adamlar optimize edemiyor oyunu.![]()
İddia: Valve, CS:GO Source 2 Güncellemesini İptal Etti
Valve'in, uzun süredir Counter Strike: Global Offensive oyununa geleceği söylenen Source 2 oyun motoru planlarını iptal ettiği iddia edildi.www.webtekno.com
Fps sıkıntısı yok aslında çok.Ama source 2 olsa daha iyi olurdu.Akılsız bu Valve. FPS sıkıntılarının ana odağı source 1. adamlar optimize edemiyor oyunu.
koydunuz source 2 arayüzünü bir halt yapmadınız sonra. cidden sinir oluyorum. yakında rtx 4080ti işe 60fps oynarız low ayarlarda.
emin misiniz. source 2 olsaydı daha çok fps ve daha iyi bir grafik alacaktık. 480p de 30fps alıyorum. eskiden 768pde 50fps oynuyordum.Fps sıkıntısı yok aslında çok.Ama source 2 olsa daha iyi olurdu.
480p 30fps ? Sistemin ne?emin misiniz. source 2 olsaydı daha çok fps ve daha iyi bir grafik alacaktık. 480p de 30fps alıyorum. eskiden 768pde 50fps oynuyordum.
source 2ye geçilmeli acilen.
Valorant ın pek etki etmedigini anladılar galiba gerek duymadılar.emin misiniz. source 2 olsaydı daha çok fps ve daha iyi bir grafik alacaktık. 480p de 30fps alıyorum. eskiden 768pde 50fps oynuyordum.
source 2ye geçilmeli acilen.
Arkadaş biraz haklı aslında bilgisayarımı ilk aldığımda yüksek ayarlarda 150-200 arası fps alıyordum şu an düşük ayarlarda anca alabiliyorum 200 fpsiFps sıkıntısı yok aslında çok.Ama source 2 olsa daha iyi olurdu.