CS GO RANK SORUNU...

yasin134

80+
Reaksiyon skoru
1
2 veya 3 yılık csgo oyuncusuyum kısa bir süre ara vermeme ramen simdi tekrar oynamaya başladım yaklaşık 411 saatim var ve rekabetci kazanma sayım 68 hesebım seçkin ortalama kill sayım 15-25 kill aralıgında olur kaybetigim maçlarda bile skorun ilk üçüne girmiş olurum kazandıgım maçlardada ama kaç yıldır silver 1 den yukarı cıkamadım . yayıncılar ve cevremdeki insanlardan gördügüm kadarıyla oyuna yeni başlıyo bir kaç gün içinde en az silver 5 ve üstü ne cıkıyolar ben bukadar zamanda sadece ve sadece silvir 1 de iken onlar nasıl rank atlıyo forumlara baktım başka cogu kişide var ama cözümü yok yeni hesaba geçsem bukadar emek boşa gitçek lütfen yardımedin çözümü burdan bulunsun @Abdullah Hacıgül abi sana sesleniyorum lütfen yardım et

Son düzenleme:
CS GO rank sistemi sadece kill üzerine değil. Bomba kurmak, bombayı imha etmek, edo olmak , asist yapmak gibi şeyler etki ediyor. Kill'lerin önemsiz demiyorum ama bu dediklerime de dikkat etmeye çalış

şöyle diyim bende aynı sorun vardı bian isyan ettim benden kötü arkadaşım nova1 olmuştu yeni hesap açtım 10rekabetçi maç kazandığımda nova2 ye attı yoldaşta ise nova4'e attı daha sonra o hesap seçkin olmadığı için diğer seçkin hesapla oynamaya başladım o hesaptaykende artık silverla la değil novalarla ya da keleşlerle girmeye başladım şuan iki hesabımda nova yani kısacası kendi rankından daha yüksek ranklı kişilerle gir edo kasmaya çalış adam vurmaktan daha çok bomba çöz bomba kur

senden yüksek rank li oyuncular bul kazandığınız zaman onlardan daha fazla edo gelicek

Geri