BurakAkgn 80+ Bronze Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 547 Dahası Reaksiyon skoru 151 Konum Malatya İsim Burak Akgün 2 Ağustos 2022 #1 evet arkadaşlar ranklar gitti bu sabahki güncellemeyle ne oldu bilen varmı?
chary 80+ Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 223 Dahası Reaksiyon skoru 66 Yaş 25 Konum İstanbul/Beykoz İsim 𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱 İlgilendiği Kategoriler Sistemsel Sorunlar / Ekipman Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198815894963/ Discord ♪ qRX#1869 2 Ağustos 2022 #2 BurakAkgn yazmış: evet arkadaşlar ranklar gitti bu sabahki güncellemeyle ne oldu bilen varmı? Devamı için tıklayın... Blog sayfasından göz atmıştım ama bi açıklama göremedim yeniden rank alan herkes 1 rank altını almış genelde bana kalırsa son 2 yıldır falan cs go da herkes oynadığı rankın oyuncusu değil buna göre düzenleme yapılmaya çalışılıyo gibi
BurakAkgn yazmış: evet arkadaşlar ranklar gitti bu sabahki güncellemeyle ne oldu bilen varmı? Devamı için tıklayın... Blog sayfasından göz atmıştım ama bi açıklama göremedim yeniden rank alan herkes 1 rank altını almış genelde bana kalırsa son 2 yıldır falan cs go da herkes oynadığı rankın oyuncusu değil buna göre düzenleme yapılmaya çalışılıyo gibi