Neler Yeni

CS:GO Seçkin Almak Mantıklı Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Merhaba arkadaşlar! Sorum şu: Cs 2 çıkacak ve ben CS:GO'da Seçkin almayı düşünüyorum çünkü forumlarda Cs 2 çıktığı zaman daha da pahalanacağını düşünüyorlar almamı tavsiye ediyorlar, ama arkadaşlarım Cs 2 çıktığında Seçkin alma olayını kaldırırlar herkes kasa düşürür felan diyorlar. Bence Seçkin satılmaya devam eder, sizce almalı mıyım? Bu arada ben şöyle bir şey düşünüyorum, yazın neredeyse her gün Cs oynayıp kasa düşüre düşüre steam de yaklaşık 190tl lik bir dlc almayı düşünüyorum, çünkü çoğu kişi çok kısa bir sürede verdiğin parayı geri kasaları satarak alabilirsin diyor. Umarım anlatabilmişimdir, şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Seçkin olayı asla kalkmayacak ayrıca zam da gelecek yüksek ihtimal şimdiden alın siz parasını sandığınız kadar kolay çıkaramazsınız fakat çıkar elbet

Berjriko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berk Korkmaz
Merhaba arkadaşlar! Sorum şu: Cs 2 çıkacak ve ben CS:GO'da Seçkin almayı düşünüyorum çünkü forumlarda Cs 2 çıktığı zaman daha da pahalanacağını düşünüyorlar almamı tavsiye ediyorlar, ama arkadaşlarım Cs 2 çıktığında Seçkin alma olayını kaldırırlar herkes kasa düşürür felan diyorlar. Bence Seçkin satılmaya devam eder, sizce almalı mıyım? Bu arada ben şöyle bir şey düşünüyorum, yazın neredeyse her gün Cs oynayıp kasa düşüre düşüre steam de yaklaşık 190tl lik bir dlc almayı düşünüyorum, çünkü çoğu kişi çok kısa bir sürede verdiğin parayı geri kasaları satarak alabilirsin diyor. Umarım anlatabilmişimdir, şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Şahsen düşünmeden al en azından oyununa hile denk gelmez ayrıca primein kalması için bir sebep yok.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
ismail
Seçkin olayının kalkma ihtimali hayal maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçkin olayı asla kalkmayacak ayrıca zam da gelecek yüksek ihtimal şimdiden alın siz parasını sandığınız kadar kolay çıkaramazsınız fakat çıkar elbet

Seçkin olayının kalkma ihtimali hayal maalesef
Şahsen düşünmeden al en azından oyununa hile denk gelmez ayrıca primein kalması için bir sebep yok.
Ben de seçkin olayının kalkacağına pek ihtimal vermiyorum ama bir sorum olacak, oynarsam her hafta 1 tane kasa düşüyor diye biliyorum ve bu verdiği kasaların değerleri genelde ne kadar oluyor?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ben de seçkin olayının kalkacağına pek ihtimal vermiyorum ama bir sorum olacak, oynarsam her hafta 1 tane kasa düşüyor diye biliyorum ve bu verdiği kasaların değerleri genelde ne kadar oluyor?
haftada 2 ad. şanslıysanız 3 ad. düşüyor en fazla. Kasaların fiyatı da şansınıza bağlı 50liralıkta düşebilir 15 liralıkta
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 kuruşluk grafiti de düşebilir ama oyunu aktif oynuyorsanız parasını her türlü çıkarıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
haftada 2 ad. şanslıysanız 3 ad. düşüyor en fazla. Kasaların fiyatı da şansınıza bağlı 50liralıkta düşebilir 15 liralıkta

30 kuruşluk grafiti de düşebilir ama oyunu aktif oynuyorsanız parasını her türlü çıkarıyor
Sağolun hocam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Oynuyosan al oynamıyosan benim gibi alma boşver ben almadım oynamıyom oynamam da muhtemelen sağlam pc lazım cs2 için

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Oynuyosan al oynamıyosan benim gibi alma boşver ben almadım oynamıyom oynamam da muhtemelen sağlam pc lazım cs2 için
Aslında eskiden oynuyordum ama Valorant çıkınca oynamaya başladım ama artık Valorant sıkmaya başladı ve pek bir amacı da yok gibime gelmeye başladı ve Cs artık daha zevkli gelmeye başladı, aklıma ise seçkin almak geldi hem oynarım hem de az da olsa kasa satarak gelen parayla ufak tefek şeyler alırım. Yazın sık sık oynarım ama okul vakti genelde haftasonları oynuyorum. Sizce mantıklı mı?

Bu arada ben alırsam arkadaşım da almayı düşünürüm dedi beraber oynarız belki dedi almazsa tek oynarım sanırım.

exblandes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan güleç
Hocam bence seçkin hesap almaktansa ki şuan 250 tl falan sanırım yada o civarlarda. Parayı oraya boşa vermektense faceit gibi 3. Taraf programlar üzerinden cs oynayın. Faceit gibi bir kaç tane daha program var diye biliyorum ama isimlerini bilmiyorum ve en popüler olanı sanırım faceit. Hem oynanış daha kolay hem yoğunluk var hemse kendi anticheat programları sayesınde hile denk gelme olasılığı çok çok düşük sadece maçlar daha profesyonel geçer. Belirli seviyelerde en azından. Ben sizin yerinizde olsam devamlı oynuyorsam faceiti araştırırım. Çok daha güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Hocam bence seçkin hesap almaktansa ki şuan 250 TL falan sanırım yada o civarlarda. Parayı oraya boşa vermektense faceit gibi 3. Taraf programlar üzerinden cs oynayın. Faceit gibi bir kaç tane daha program var diye biliyorum ama isimlerini bilmiyorum ve en popüler olanı sanırım faceit. Hem oynanış daha kolay hem yoğunluk var hemse kendi anticheat programları sayesınde hile denk gelme olasılığı çok çok düşük sadece maçlar daha profesyonel geçer. Belirli seviyelerde en azından. Ben sizin yerinizde olsam devamlı oynuyorsam faceiti araştırırım. Çok daha güzel olur
Hocam Faceit duymuştum, sanırım para veriyorsun takımca maçlara giriyorsun puan veriyor o puanlarla steam de envanter ögesi alıyorsun diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin hocam. Peki Faceit aylık para mı veriyorsun yoksa seçkin gibi tek seferlik mi

exblandes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan güleç
Hocam Faceit duymuştum, sanırım para veriyorsun takımca maçlara giriyorsun puan veriyor o puanlarla steam de envanter ögesi alıyorsun diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin hocam. Peki Faceit aylık para mı veriyorsun yoksa seçkin gibi tek seferlik mi
Hocam o para olayı bambaşka bişey. Şöyle düşünün aylık para verirseniz premium hesaba geçmiş oluyorsun ve bunun bazı getirileri oluyor. İşte az önce bahsettiğiniz puan biriktirme ve skin alma olayı gibi. Görevler var yaparsınız puan biriktirirsiniz ama bu o kadar kolay değil bilginize. Ama hiç para vermeden de faceit kullanabılırsınız. Sadece o premium özelliklerden mahrum kalırsınız. Mesela 5 li oyuncuları bulup server ayarlar faceit programı ve 2 takımın kaptanlarını otomatik seçer. Burada map banlama ile 10 tane map ten en son kalan map kurulur. Premıum olursanız 10 map değil sizin seçtiğiniz 3 yada 5 mapten banlama başlar. Bunun gbi artısı var premium olayının. Yanı yazarak acıklamak baya zor videolaeı izlemenız gerekır. Ama kısaca para vermeden hilesiz bir şekilde oynayabılırsınız yıllarca. En kötü smurf hesap denk gelir. Bu görevleri kasanlar olur bazen

Top Bottom