Neler Yeni

CS-GO seçkin hesap başvurusu yapabiliyor muyum?

Ali-Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Eren Doğan
Agalar selam, ben cs-go yu ücretsiz olmadan önce 24₺ ye almıştım ve daha sonradan ücretsiz oldu o zamanlarda oynuyordum fakat hesabım seçkin değildi bir level sınırı istiyordu benle aynı levellerde olan arkadaşımın hesabı ise seçkindi şu an rekabetçiye girmek için en son hatırladığım kadarıyla seçkin hesap istiyor. bu hesabımı bir şekilde valve ye falan başvurarak seçkin yapabiliyor muyum? Sadakat rozetim de var zaten. Şimdiden teşşekürler.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Volkan
Sadakat rozetinin bir özelliği yok sanırım, seçkin için 21 level istiyordu şimdi paraya döktüler işi hile için iyi oldu sayılır. Hesabın seçkin olarak görünmüyorsa muhtemelen ücret ile seçkin yaptırman isteniyordur.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Agalar selam, ben cs-go yu ücretsiz olmadan önce 24₺ ye almıştım ve daha sonradan ücretsiz oldu o zamanlarda oynuyordum fakat hesabım seçkin değildi bir level sınırı istiyordu benle aynı levellerde olan arkadaşımın hesabı ise seçkindi şu an rekabetçiye girmek için en son hatırladığım kadarıyla seçkin hesap istiyor. bu hesabımı bir şekilde valve ye falan başvurarak seçkin yapabiliyor muyum? Sadakat rozetim de var zaten. Şimdiden teşşekürler.
Olayda bir kopukluk var. Eğer ücretsiz olmadan önce aldıysanız hesabınız seçkin olması gerekiyor. Ancak ücretsiz olduktan sonra seçkin olmak için 21 level sınırı istiyordu.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ticket at para vererek aldıysan seçkin olman gerekiyor.

Ali-Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali Eren Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ticket at para vererek aldıysan seçkin olman gerekiyor.
Olayda bir kopukluk var. Eğer ücretsiz olmadan önce aldıysanız hesabınız seçkin olması gerekiyor. Ancak ücretsiz olduktan sonra seçkin olmak için 21 level sınırı istiyordu.
Sağ olun, para vererek almıştım ticket atarım da bu konu için nereden ticket atıcam?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap