CS GO Silah Kasasını nereden satabilirim?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
8,370
Merhaba arkadaşlar dün CS 2 oynarken seviye atladıktan sonra CS GO Silah kasası düştü. Ben bunu en yüksek fiyata ve düşük komisyonla nereden satıp parayı çekebilirim? BynoGame baktım ama oradan kasa satışı olmuyormuş. Gamesatışta önerilen fiyat olarak 2100 TL'den 1800 TL kazanç veriyor. Başka önerdiğiniz site var mıdır?
Ekran görüntüsü 2024-05-02 140510.png

Buff markette para çekilebiliyor diye biliyorum. Ordan satarsanız biraz daha fazla alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar dün CS 2 oynarken seviye atladıktan sonra CS GO Silah kasası düştü. Ben bunu en yüksek fiyata ve düşük komisyonla nereden satıp parayı çekebilirim? BynoGame baktım ama oradan kasa satışı olmuyormuş. Gamesatışta önerilen fiyat olarak 2100 TL'den 1800 TL kazanç veriyor. Başka önerdiğiniz site var mıdır?
Alıntıyı görüntüle
Alabilirim dm den donus yaparsaniz

kopazar buff bynogame
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama en mantıklısı dc üzerinden aracı ile takas yapmak, bu sayede komisyon ödemezsiniz

kopazar buff bynogame
Bynogame de kasa satışı olmuyormuş maalesef. Bu iki siteye de bir bakayım.

kopazar buff bynogame

ama en mantıklısı dc üzerinden aracı ile takas yapmak, bu sayede komisyon ödemezsiniz
Daha önceden hiç takas işlemi yapmadım. DC üzerinden nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum maalesef hocam.

ohnepixel anomaly gibi büyük youtuberların dc sine girmeni öneririm, ama takas yaptığın kişinin güvenilir olduğuna emin ol. öncesinde 2 kez bıçak takası yapmıştım dc den sıkıntı çıkmamıştı

veya direkt anomalye twitter dan yaz bildiğim kadarıyla 100 dolar üzerinde takasları kabul ediyor. https://twitter.com/anomalyskins

Gamesatış olabilir, bu arada baya şanslısın, tebrik ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
Siteler komisyonu çok fazla alıyor, varsa tanıdık güvenilir biri .Önce iban dan parayı al sonra hediye olarak takas et

Alıntıyı görüntüle
byno game game satıstan falan satabilirsin onun dısında satma dolandırılma ihtimalin yüksek

Geri