Neler Yeni

cs go skin yarışmasına yolladığmız skin nasıl?

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

cs go rüyalar ve kabuslar skin yarışmasına yolladık
Sizce nasıl görüşlerinizi bekliyorum
Hocam ben de skin hazırladım dreams and nightmares için kendi çapımda. Ama sizin yaptığınız MAC-10 askeri sınıfa giriyor. Askeri sınıf(mavi) düzeyine göre bence bi tık üstünde yani sınırlı(mor) olabilir bence. Ama gayet güzel olmuş, ben beğendim elinize sağlık. Hemen evet oyu veriyorum. 100.000$ az para değil. Hocam steam linkinizi atın da diğer yaptığınız skinlere de bakalım.
Ayrıyetten sizlerde benim yaptığım skinleri yorumlar mısınız? Nasıl olmuş? bkz: https://steamcommunity.com/id/19slh03/myworkshopfiles/

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan
Güzelmiş reis
Pahalı olmazsa alınabilir.
yarışma kazanır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de skin hazırladım dreams and nightmares için kendi çapımda. Ama sizin yaptığınız MAC-10 askeri sınıfa giriyor. Askeri sınıf(mavi) düzeyine göre bence bi tık üstünde yani sınırlı(mor) olabilir bence. Ama gayet güzel olmuş, ben beğendim elinize sağlık. Hemen evet oyu veriyorum. 100.000$ az para değil. Hocam steam linkinizi atın da diğer yaptığınız skinlere de bakalım.
Ayrıyetten sizlerde benim yaptığım skinleri yorumlar mısınız? Nasıl olmuş? bkz: https://steamcommunity.com/id/19slh03/myworkshopfiles/
Teşekkür ederim senin yaptıklarında güzelmiş eline sağlık https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2628655940 henüz bundan başka yaptığımız yok

Son düzenleme:

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
21 Kasım 2021'e kadar yavaş yavaş sonuçlar açıklanacak, hadi hayırlısı...

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
1635187820114.png

facebook ta adamın biri bunu yapıp paylaşmıştı herkes oy verdi buna aşık olmuştum

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
bence güzel

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
skin güzelmiş

Dalllsas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Erkan
Alıntıyı görüntüle
facebook ta adamın biri bunu yapıp paylaşmıştı herkes oy verdi buna aşık olmuştum
Hocam 10 kazanan olucak kazananların silahları bir kasada toplanacak bir kasada 10 tane ak olmaz bende gördüm güzel akler ama 1 tanesi seçilecek rakip mac 10 larda bizimkine rakip şahsen görmedim bu attığın tabanca baya güzel kazanabilir

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dürüst olmak gerekirse şansınız zor. Yanlış anlamanı istemem hevesini kırmak gibi bir düşüncem yok. Ama alanında bilinen illüstratörlerden çoğu katılacak. Çizim olarak onlara nazaran geride bir çalışma. Elinize sağlık ama çok iddialı bir yarışma ve çok iddialı bir parçayla girmek gerekiyor.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dürüst olmak gerekirse şansınız zor. Yanlış anlamanı istemem hevesini kırmak gibi bir düşüncem yok. Ama alanında bilinen illüstratörlerden çoğu katılacak. Çizim olarak onlara nazaran geride bir çalışma. Elinize sağlık ama çok iddialı bir yarışma ve çok iddialı bir parçayla girmek gerekiyor.
Çizim/tasarım bilenler avantajlı doğru ama şöyle bir durum var; Oyunda silahın nadirlik derecesi için en nadir olan daha iyi tasarım, daha göze çarpan vs. AMA mavi olan askeri sınıf skinlerde basit ama güzel. Etkileyici skin yapılırsa olma ihtimali var. Sadece en iyi değil yani nadirlik seviyesi de önemli.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Beğenenler arkadaşa destek olmak için favorilerine ekleyebilirler.
Başarılı bir çalışma

Top Bottom