hasansavage
80+
forcedrop diye bi siteden kasa açılışı yaptım 12 dolarlık skin çıkardım şimdi onu nasıl steam e geçirip ordan nakite çevirebilirim?
Nakite çeviremezsin. Steam üzerinde harcayabilirsin. Fakat skinleri satın alan ve nakite çeviren bir site var mı bilmiyorum ama varsa da baya komisyon alır.forcedrop diye bi siteden kasa açılışı yaptım 12 dolarlık skin çıkardım şimdi onu nasıl steam e geçirip ordan nakite çevirebilirim?
Bynogame'de tüm skinleri yarı fiyatına satıp tekrar %8 komisyon ile karta aktarabilirsiniz.forcedrop diye bi siteden kasa açılışı yaptım 12 dolarlık skin çıkardım şimdi onu nasıl steam e geçirip ordan nakite çevirebilirim?
peki sadece steam e nasıl aktarabilirimSteamden yatırdığın parayı çekemezsin veya bi karta aktaramazsın varolan parayı da çekemezsin ByNoGame üzerinden çekebilirsin
peki sadece steam e nasıl aktarabilirimBynogame'de tüm skinleri yarı fiyatına satıp tekrar %8 komisyon ile karta aktarabilirsiniz.
Direk trade url'en ile skini hesabına çek. Başka türlü steam'den karta para aktaramazsınız.peki sadece steam e nasıl aktarabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki sadece steam e nasıl aktarabilirim
Böyle bir şey mümkün değil.Steam e aktardiginda oyun al iade ederken karta iade et
Neden? Arkadaşım yapmıştı yanlış hatırlamıyorsamDirek trade url'en ile skini hesabına çek. Başka türlü steam'den karta para aktaramazsınız.
Böyle bir şey mümkün değil.
Eğer öyle bir şey mümkün olsaydı sence bynogame böyle yüksek komisyon alır mıydı?Neden? Arkadaşım yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
İnternetten bi araştır istersen bynogame ile bi alakası yok durumun o skin satışı ile alakalısteam'den alıp iade ettiğiniz ürünlerin parası steam cüzdanına eklenir. Tek paraya çevirme yolu bynogame gibi sitelere atıp yüksek komisyon ile karta parayı aktarmaktır.
Eğer öyle bir şey mümkün olsaydı sence bynogame böyle yüksek komisyon alır mıydı?
Benim araştırmama gerek yok. Steam üzerinden skin satıp oyun alıp onu karta aktarmak kadar büyük bir saçmalık olamaz zaten. Senin dediğin yöntem sadece boacompra (direk karttan oyun alma) şeklinde alışveriş yapan oyuncular için geçerlidir.İnternetten bi araştır istersen bynogame ile bi alakası yok durumun o skin satışı ile alakalı