Neler Yeni

CS:GO SKİN'İ NAKİTE NASIL ÇEVİRLİR?

forcedrop diye bi siteden kasa açılışı yaptım 12 dolarlık skin çıkardım şimdi onu nasıl steam e geçirip ordan nakite çevirebilirim?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
ByNoGame'de satışa çıkartıp satabilirsin, sonra da parayı istediğin kartına aktarırsın.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
forcedrop diye bi siteden kasa açılışı yaptım 12 dolarlık skin çıkardım şimdi onu nasıl steam e geçirip ordan nakite çevirebilirim?
Nakite çeviremezsin. Steam üzerinde harcayabilirsin. Fakat skinleri satın alan ve nakite çeviren bir site var mı bilmiyorum ama varsa da baya komisyon alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Bynogame'de tüm skinleri yarı fiyatına satıp tekrar %8 komisyon ile karta aktarabilirsiniz. :)

AIPX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Her Neyse
Steamden yatırdığın parayı çekemezsin veya bi karta aktaramazsın varolan parayı da çekemezsin ByNoGame üzerinden çekebilirsin

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
tam para değilde baya az para alırsın kar yok ama karta para giriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Steamden yatırdığın parayı çekemezsin veya bi karta aktaramazsın varolan parayı da çekemezsin ByNoGame üzerinden çekebilirsin
peki sadece steam e nasıl aktarabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bynogame'de tüm skinleri yarı fiyatına satıp tekrar %8 komisyon ile karta aktarabilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak

Direk trade url'en ile skini hesabına çek. Başka türlü steam'den karta para aktaramazsınız.

Steam e aktardiginda oyun al iade ederken karta iade et
Böyle bir şey mümkün değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
steam'den alıp iade ettiğiniz ürünlerin parası steam cüzdanına eklenir. Tek paraya çevirme yolu bynogame gibi sitelere atıp yüksek komisyon ile karta parayı aktarmaktır.

Neden? Arkadaşım yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Eğer öyle bir şey mümkün olsaydı sence bynogame böyle yüksek komisyon alır mıydı?

JynOx

80+ Bronze
steam'den alıp iade ettiğiniz ürünlerin parası steam cüzdanına eklenir. Tek paraya çevirme yolu bynogame gibi sitelere atıp yüksek komisyon ile karta parayı aktarmaktır.

Eğer öyle bir şey mümkün olsaydı sence bynogame böyle yüksek komisyon alır mıydı?
İnternetten bi araştır istersen bynogame ile bi alakası yok durumun o skin satışı ile alakalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
İnternetten bi araştır istersen bynogame ile bi alakası yok durumun o skin satışı ile alakalı
Benim araştırmama gerek yok. Steam üzerinden skin satıp oyun alıp onu karta aktarmak kadar büyük bir saçmalık olamaz zaten. Senin dediğin yöntem sadece boacompra (direk karttan oyun alma) şeklinde alışveriş yapan oyuncular için geçerlidir.

Top Bottom