cs go var sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1
dostlarım Selamun Aleyküm bir sorunum var cs go da fps in yanında ki var yükseliyor bu gün update den sonra oldu ve bu yükseldiği için fps aşırı derecede düşüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
özellikler
gt930m 2 gb
8 gb ram
i3 2350m işlemci

dostlarım Selamun Aleyküm bir sorunum var cs go da fps in yanında ki var yükseliyor bu gün update den sonra oldu ve bu yükseldiği için fps aşırı derecede düşüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
özellikler
gt930m 2 gb
8 gb RAM
i3 2350m işlemci
2 hafta önce aynı sorun bendede vardı cpu sıcaklığından mış farklı farklı programlar üstünden bak ısısına yüksekse fan oturmamaıştır veya termal macun kurumuştur fan bozulmuştur veya işlemci arızalanmıştır.

2 hafta önce aynı sorun bendede vardı cpu sıcaklığından mış farklı farklı programlar üstünden bak ısısına yüksekse fan oturmamaıştır veya termal macun kurumuştur fan bozulmuştur veya işlemci arızalanmıştır.
şimdi yeniledim termal macunu fan oturuyor ayrıca yaptığım soğutucudan dolayı pek az da çalışıyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci arızalanması ile alakası yok kardeşim ister isen bilmeden yazma he? .D bilen birileri yazarsa sevinirim

şimdi yeniledim termal macunu fan oturuyor ayrıca yaptığım soğutucudan dolayı pek az da çalışıyor :)

işlemci arızalanması ile alakası yok kardeşim ister isen bilmeden yazma he? .D bilen birileri yazarsa sevinirim
Kardeşim çok gördüm işlemci arızalanmasından işlemci arızalanmasını 2 sene bilgisarcıda çalıştım en az 10 tane işlemci arızalanmasından çok ısınan işlemci gördüm.

Benim dediğim şey işlemci arızalanmasından fps düştüğü değil işlemci arzalanmasından dolayı işlemci ısınması.

Kardeşim çok gördüm işlemci arızalanmasından işlemci arızalanmasını 2 sene bilgisarcıda çalıştım en az 10 tane işlemci arızalanmasından çok ısınan işlemci gördüm.
kardeşim işlemci senden sağlam sen dert etme bir daha konuya yazmazsan sevinirim

özellikler
gt930m 2 gb
8 gb RAM
i3 2350m işlemci
sen boş konuşuyorsun kardeşim yardımdan çok uğraştırmaya yöneliksin bende biliyorum bilgisayarı ****** git başımdan ***
Terbiyesizlik yapma haddini bil bu forumda kimse kimseye küfredemez küfür ettiğin kişi amcanın oğlu değil.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,918
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri