bunu alırsam işte tek bi stickera yatırım yapmış olurum diyorum ki 700 tl ye kadar 4 tane falan alayım daha iyi olmaz mı veya 3 tane falanImperial Esports (Holo) | Antwerp 2022
Oyunda yeşil renkli holo sticker 2-3 tane haricinde yok. CS2 güncellemesindeki değişiklikle birlikte çok güzel duran bir sticker. Alternatif bu renkte başka hololar olmadığı için değerlenme ihtimali var.bunu alırsam işte tek bi stickera yatırım yapmış olurum diyorum ki 700 TL ye kadar 4 tane falan alayım daha iyi olmaz mı veya 3 tane falan
bi kere de paranın yüzde 70 kısmını bi stickera vermektense bir çok sticker almak daha mantıklı geliyor gibi ama bu sticker gerçekten güzel bir tane alınabilirOyunda yeşil renkli holo sticker 2-3 tane haricinde yok. CS2 güncellemesindeki değişiklikle birlikte çok güzel duran bir sticker. Alternatif bu renkte başka hololar olmadığı için değerlenme ihtimali var.
Valorant geç700 TL lik bir bütçe ile tek bir sticker a değil bir çok stickera yatırım yapmak istiyorum sticker tavsiyesi alınır
şu an csgo ana sayfasında ki kapsülün stickerlarını alınır mı sizce?
bak bu olur işteAlternatif olarak bu da aynı renkte. Bu daha ucuz olduğu için bundan 3 tane alabilirsin.
Çıkartma | Entropiq (Holo) | Stockholm 2021
Alternatif olarak bu da aynı renkte. Bu daha ucuz olduğu için bundan 3 tane alabilirsin.
Çıkartma | Entropiq (Holo) | Stockholm 2021
Pek sanmam. Holo alacaksan bence takım stickerlarına bak, artma olasılıkları daha yüksek.bak bu olur işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
TV Installation (Lenticular) Sticker - CS2 Stash
TV Installation (Lenticular) sticker details including market prices and stats, rarity level, inspect link, capsule drop info, and more.csgostash.combunlar bu kadar ucuzken cs go ana sayfasından bunların kapsülü kalktıktan sonra bunlar değerlenir mi senceGlobal TV (Lenticular) Sticker - CS2 Stash
Global TV (Lenticular) sticker details including market prices and stats, rarity level, inspect link, capsule drop info, and more.csgostash.com