Çözüldü✓ R5 7600 için sogutma önerisi

xNotter

80+
Reaksiyon skoru
21

arasında fark var biliyorum ama bütçe kısıtlı önerilerinizi bekliyorum

Bütçe senin önemliyse x123 duo iyi bir seçim olur zaten. Yazın bile çok nadir 80 dereceği görürsün. Bu aralar sıcaklık 60-75 civarı çok rahat gezer.

arasında fark var biliyorum ama bütçe kısıtlı önerilerinizi bekliyorum
indirime girmiş dark freezer şu an iyi fiyatta fiyatına göre en iyi performansı alırsın.

bunu kullanıyorum r5 5600x de 65 üzeri görmedim 7600 ü de rahat rahat soğutur.
ama bütçe kısıtlıysa dark da iyidir

bunu kullanıyorum r5 5600x de 65 üzeri görmedim 7600 ü de rahat rahat soğutur.
ama bütçe kısıtlıysa dark da iyidir
Bütçe senin önemliyse x123 duo iyi bir seçim olur zaten. Yazın bile çok nadir 80 dereceği görürsün. Bu aralar sıcaklık 60-75 civarı çok rahat gezer.

bu ikisi arasındaki fiyat farkı değermi r5 7600 işlemcisi hakkında hnagisi daha iyi olur

Hava sogutma daha iyi olur tabi ama ben montaj ile ugrasmak istemedigim icin 7600 e 120mm sivi sogutma taktim. Gayet iyi sogutuyor su anlik.

bu ikisi arasındaki fiyat farkı değermi r5 7600 işlemcisi hakkında hnagisi daha iyi olur
benim attığım yada alttaki siyah olanı al bunlar 6 bakır borulu üsttekinde 4 bakır boru var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim attığım yada alttaki siyah olanı al bunlar 6 bakır borulu üsttekinde 4 bakır boru var.
hatta alttakinin argb modeli bi tık daha ucuz şuan

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta alttakinin argb modeli bi tık daha ucuz şuan
ya öylede kasaya rgb yi nasıl bağlıyacagım bilmiyorum

bide o abartı bence, benim ilk dediğim burst assassin fazlasıyla yeterli ki bütçe kısıtlıysa dark bile alabilirsin

Geri