- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarda benim hesabımın açık olduğunu bilmeden yapmış.abin ne ***** adam ya 15klık steam hesabı olan pcye hile indiriyo
bilgisayarda benim hesabımın açık olduğunu bilmeden yapmış.abin ne ***** adam ya 15klık steam hesabı olan pcye hile indiriyo
işini gücünü bırak o envanteri taşıbilgisayarda benim hesabımın açık olduğunu bilmeden yapmış.
taşıdım. eğper ban yeme gibi bir olay olursa bu ne kadar sürer ?işini gücünü bırak o envanteri taşı
steame ilk girişte profil fotoğrafım 2 3 saniyeliğine soru işareti oluyor sonra normale dönüyor. daha önce olmamıştı. bu olayla alakası var mıdır?Bilgim yok. Valorant gibi anakart ban atma riskli de olabilir.
birinin kullandığı hileden ban yemesi lazım sizde onunla beraber yersiniz. Youtubedan bulduğunuz için 1 haftaya kadar kesin biri yer hileyi silseniz bile kalıntı falan kalmış olabilir. format atmadan içim rahat etmezdi 15klık envanteri de uzaktan bakmanın anlamı yok kullanmak lazımtaşıdım. eğper ban yeme gibi bir olay olursa bu ne kadar sürer ?
mesaj iletiliyor iki kere yazmana gerek yok csden ban yersen sadece vac korumalı oyunları oynayamazsın profil fotoğrafın gitmesi bununla alakalı olacağını sanmıyorumsteame ilk girişte profil fotoğrafım 2 3 saniyeliğine soru işareti oluyor sonra normale dönüyor. daha önce olmamıştı. bu olayla alakası var mıdır?
Eğer hile de gizli profil, rastgele isim ve fotoğraf varsa normaldir. Bende sisteme format satın hem virüsten korunmak için hem de oyunu hile den kurtarmak için.taşıdım. eğper ban yeme gibi bir olay olursa bu ne kadar sürer ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
steame ilk girişte profil fotoğrafım 2 3 saniyeliğine soru işareti oluyor sonra normale dönüyor. daha önce olmamıştı. bu olayla alakası var mıdır?
ezglobalmiş hilenin adı.birinin kullandığı hileden ban yemesi lazım sizde onunla beraber yersiniz. Youtubedan bulduğunuz için 1 haftaya kadar kesin biri yer hileyi silseniz bile kalıntı falan kalmış olabilir. format atmadan içim rahat etmezdi 15klık envanteri de uzaktan bakmanın anlamı yok kullanmak lazım
mesaj iletiliyor iki kere yazmana gerek yok csden ban yersen sadece vac korumalı oyunları oynayamazsın profil fotoğrafın gitmesi bununla alakalı olacağını sanmıyorum
hile kullanmadım yukarı da arkadaşın dediğine bakılırsa farklı özellikleri de varmış demek ki steami başka bilgisayardan açın bilgisayardan mı hesaptan mı yoksa genel mi öğrenmeniz gerekiyorezglobalmiş hilenin adı.
Sanmıyorum serverlarla alakalıtaşıdım. eğper ban yeme gibi bir olay olursa bu ne kadar sürer ?
steame ilk girişte profil fotoğrafım 2 3 saniyeliğine soru işareti oluyor sonra normale dönüyor. daha önce olmamıştı. bu olayla alakası var mıdır?
hayır hiçbirine girilmedi zaten oyun açıldığı an kapatıldı. lobi 1 2 saniye falan göründü sadeceHile ile Vac korumalı sunuculara(topluluk sunucuları, Cs'nin kendi resmi sunucuları) girmediği sürece ban yemezsin.
onla ilgili sıkıntı yok başka bir hesabıma attım. ama sorun şu 1 hafta takas banı bittikten sonra kendi hesabıma geri atınca ya ban yersem ? konu ban yiyeceksem ne zaman süre içinde yiyecek olmamİtemleri güvene al hesabı falan boşver de şimdi
Sanmıyorum serverlarla alakalı
ban yeseydin muhtemelen şu ana kadar yerdin ama riske girmeyip beklet bence diğer hesaptahayır hiçbirine girilmedi zaten oyun açıldığı an kapatıldı. lobi 1 2 saniye falan göründü sadece
onla ilgili sıkıntı yok başka bir hesabıma attım. ama sorun şu 1 hafta takas banı bittikten sonra kendi hesabıma geri atınca ya ban yersem ? konu ban yiyeceksem ne zaman süre içinde yiyecek olmam
daha yeni oldu 2 3 saat falan. itemlerin 1 hafta takas banı var şu an zaten bitene kadar bekleyeceğimban yeseydin muhtemelen şu ana kadar yerdin ama riske girmeyip beklet bence diğer hesapta