Neler Yeni

CS:GOda maça girmeden hile açınca ban yenir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hddye format attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki format çözer mi ne diyosun bilgin var mı ?
Bilgisayardaki tüm disklere ve işletim sistemine komple format at ki bir hile kalıntısı kalıp VAC yedirmesin. Onun dışında sorun olmaz bence.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
daha yeni oldu 2 3 saat falan. itemlerin 1 hafta takas banı var şu an zaten bitene kadar bekleyeceğim
Unlost bile hesap açıp tüm servetini oraya atmıştı diye biliyorum ve o hesaba girip asla oyun oynamıyordu

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Oyunun Ana menüsüne girdiğiniz halde evet ban yeme olasılığınız %80 envanterinizi başka bir hesaba aktarmanızı öneririm.

Kaasvgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Oyunun Ana menüsüne girdiğiniz halde evet ban yeme olasılığınız %80 envanterinizi başka bir hesaba aktarmanızı öneririm.
ama herhangi bir topluluk sunucusuna girilmedi. sadece ana menüde 1 2 saniye açık kaldı oyun

üstünden 3 günden fazla geçti. ban yeseydim şimdiye kadar yemez miydi ?

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Çağatay Yılmaz
ama herhangi bir topluluk sunucusuna girilmedi. sadece ana menüde 1 2 saniye açık kaldı oyun

korkma knk hangi hileydi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,465
İsim
Mert Metshi
yan hesapta denicektin ama ana hesapta actin dimi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Ana menüye girsen bile o hile açıldığı anda o iş bitmiştir çünkü arkada yazılım yüklenmeye başlıyor hesaptaki skinleri çıkarın ban yemeniz yakındır max 1-2 hafta

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Çağatay Yılmaz
Uygunsuz Dil
korkma knk ozmn. ben 15-20 gündür ezgloabl kullanıyorum full ranked hiç bişi olmadı

yoo okudum kanka ama abinde suç var yani neden hile açıyor kanka uyuz oluyorum hile açanlara banlanır mı hesabım dersen bilmiyorum ama banlanırsada banlansın ders olur indirmessiniz bir daha hile felan
ya kanka mal mısın adam soru sormuş sen hile açmasına laf ediyosun sanane kardeşim isteyen açar boş yapma

Ana menüye girsen bile o hile açıldığı anda o iş bitmiştir çünkü arkada yazılım yüklenmeye başlıyor hesaptaki skinleri çıkarın ban yemeniz yakındır max 1-2 hafta
boş yapmışsın. knk hile kullandığın için sana uyuz olmuşlar korkutmaya çalışıyolar. şu ana kadar bişey olmadıysa olmaz artık. zaten şu aralar valve cs 2 ile uğraştığı için hilelerle uğraşmıyor

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
korkma knk ozmn. ben 15-20 gündür ezgloabl kullanıyorum full ranked hiç bişi olmadı

ya kanka mal mısın adam soru sormuş sen hile açmasına laf ediyosun sanane kardeşim isteyen açar boş yapma

boş yapmışsın. knk hile kullandığın için sana uyuz olmuşlar korkutmaya çalışıyolar. şu ana kadar bişey olmadıysa olmaz artık. zaten şu aralar valve cs 2 ile uğraştığı için hilelerle uğraşmıyor
Hiç bir şey bilmeden konuşuyorsun bir şey bilmiyorsan yorum yapma oku geç demek ki bir şeyler biliyorum ki konuşuyorum

Ya bir de akıl var mantık var çocuğa uyuz olsam git envanterini başka hesaba at der miyim akıl var mantık var şu yukarıdaki çocuğu dinleme dediğimi yap ileride cidden duacım olursun

Kaasvgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Hiç bir şey bilmeden konuşuyorsun bir şey bilmiyorsan yorum yapma oku geç demek ki bir şeyler biliyorum ki konuşuyorum

Ya bir de akıl var mantık var çocuğa uyuz olsam git envanterini başka hesaba at der miyim akıl var mantık var şu yukarıdaki çocuğu dinleme dediğimi yap ileride cidden duacım olursun
yok zaten ilk anda envanteri taşıdım. 4 gün geçti üzerinden ban yiyeceksem ne zaman yerim ? yoksa ona göre envanterimi geri alacağım

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
kendini güvene al yeni hesap aç tüm envanterini ona at formatlarsın pc yi sonra 1 hafta falan oyna sıkıntı yoksa kendine atarsın geri envanterini

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
yok zaten ilk anda envanteri taşıdım. 4 gün geçti üzerinden ban yiyeceksem ne zaman yerim ? yoksa ona göre envanterimi geri alacağım
Oyuncu arama kısmında 20 kişiden az gözüküyorsa ve sadece 4-5 kişi varsa min 1-2 hafta içerisinde yersiniz envanterinizi taşımayın pişman olursunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,296
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom