Reis oynamıyosan seçkin nabıcanNedir nasıl birşeydir cs oynamıyorum belki lazım olur diye alabilirim
seçkin alırsan düşen droplardan 1 aya çıkartırsın verdiğin parayıNedir nasıl birşeydir cs oynamıyorum belki lazım olur diye alabilirim
Hocam mantıksız diyen neresiyle düşünüyor verdiğin para 250 lira maç başın dm başına düşürdüğün itemlerden skinde çekersin kendini amorti eden bi sistemken yeni bi oyunu da çıkıcakken boş fikirleri dinlemeni önermem şuan seçkin alınabilecek en mantıklı oyun yatırımıCs ye başlarım belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valodan r6 ya geçtim gençleştim resmen
al kesinlikle arada sırada operasyon geliyor yeni kasa geliyor vs ilk çıktıklarında 200tl falan oluyor, çarı afk ölümmaçı bıraksan da kasa düsüyor, diğer oyun içi düsen itemleri saymıyorum bile haftalık 2 kasa 1 skin düsürme hakkın var ,2 3 ay içinde toplarsın verdiğin parayı, sahsen simdiye kadar cs sayesinde 4 5k para düsmüstürNedir nasıl birşeydir cs oynamıyorum belki lazım olur diye alabilir
tabii ki mantıklı her türlü amorti ediyorsun zaten fiyatı üstüne bir de cs 2 den sonra muhtemelen zamlanacakNedir nasıl birşeydir cs oynamıyorum belki lazım olur diye alabilirim
2 haftada 300 tllik kasa skin falan attı net alınır ve seçkin olmadan dereceli atamıyorsunNedir nasıl birşeydir cs oynamıyorum belki lazım olur diye alabilirim
Hocam aldıktan sinra ne yapmam lazim düşmesi icinal kesinlikle arada sırada operasyon geliyor yeni kasa geliyor vs ilk çıktıklarında 200tl falan oluyor, çarı afk ölümmaçı bıraksan da kasa düsüyor, diğer oyun içi düsen itemleri saymıyorum bile haftalık 2 kasa 1 skin düsürme hakkın var ,2 3 ay içinde toplarsın verdiğin parayı, sahsen simdiye kadar cs sayesinde 4 5k para düsmüstür
oynaman lazımHocam aldıktan sinra ne yapmam lazim düşmesi icin