cs yeni kasalar yardım

Reaksiyon skoru
25
csde yeni 1.80 tl kasaları açtım kar ettim etmesine de sattım item gitti pazardada görünmüyo parası gelmedi aynı sorunu yaşayan varmı 50 tl vardı hepsiyle kasa açtım 70 tl gibi para tutuyo toplam gelenler kutudan ama yok hiçbişey

Şuan steam fena çöktü biraz bekleyin

aynı
csde yeni 1.80 TL kasaları açtım kar ettim etmesine de sattım item gitti pazardada görünmüyo parası gelmedi aynı sorunu yaşayan varmı 50 TL vardı hepsiyle kasa açtım 70 TL gibi para tutuyo toplam gelenler kutudan ama yok hiçbişey
sorun bendede var

cs den kart düşürmüştüm pazara koydum envanterdede yok pazardada sanırım benim kart gitti yada steamde sorun var

csde yeni 1.80 TL kasaları açtım kar ettim etmesine de sattım item gitti pazardada görünmüyo parası gelmedi aynı sorunu yaşayan varmı 50 TL vardı hepsiyle kasa açtım 70 TL gibi para tutuyo toplam gelenler kutudan ama yok hiçbişey
Ben de envantere giremiyorum. Bugün steam den bir şey beklemeyin yarın rahatlar biraz daha.

sorun herkes de var. bende de aynı kapsül aldım ama gelmedi, ben hacklendiğini düşünüyorum

Benim sattığım ürünlerin parası 1 saat sonra geldi.

ben internetten karambit aldım 3 saat sonra geldi envantere

Geri