sangalmangal123
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Yeni mouse aldım. Fakat oyun içinde bana %1 Low da düşük FPS yaşatıyor. Eski mouse de denediğim zaman kasmadan akıcı şekilde oynayabiliyorum. Mouse ye WiFi ile bağlandım.
4k HZ'den yukarısı böyle yapıyor, zaten boş iş 2K üstü.
Hocam zaten 1K HZ kullanmaktayım.8k hz yapınca öyle olur. 1000 veya 2000 de kullanın
kaç hzde çalışıyor mouse ve sistem özellikleri nedirYeni mouse aldım. Fakat oyun içinde bana %1 Low da düşük FPS yaşatıyor. Eski mouse de denediğim zaman kasmadan akıcı şekilde oynayabiliyorum. Mouse ye WiFi ile bağlandım.
Dongle yok bluetooth olur mu ?Bide wifi ile gecikme olmaz mı dongle kullansan daha iyi
1000hz kullanıyorum bilgisayarım RTX3060 R5 5600 16GB KC3000 1TBkaç hzde çalışıyor mouse ve sistem özellikleri nedir
Başka bir sebebi olmaz bunun ya da eski kullandığın mouse 125hz falandı 1000e geçince düştüHocam zaten 1K HZ kullanmaktayım.
Gamepower Radus.Başka bir sebebi olmaz bunun ya da eski kullandığın mouse 125hz falandı 1000e geçince düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu mouseun marka modeli nedir
wifi dongle zatenBide wifi ile gecikme olmaz mı dongle kullansan daha iyi
afterburner indirip oyun içindeki kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşır mısın bizimle, stok soğutucu mu var?1000hz kullanıyorum bilgisayarım RTX3060 R5 5600 16GB KC3000 1TB
He okeywifi dongle zaten
afterburner indirip oyun içindeki kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşır mısın bizimle, stok soğutucu mu var?
Stok soğutucu değil Kule Tipi kullanıyorum sıcaklıkları sürekli kontrol ediyorum. Sıcaklıklar evden daha soğuk.wifi dongle zaten
afterburner indirip oyun içindeki kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşır mısın bizimle, stok soğutucu mu var?
pbo açık mı? resize bar açık mı?Stok soğutucu değil Kule Tipi kullanıyorum sıcaklıkları sürekli kontrol ediyorum. Sıcaklıklar evden daha soğuk.