- Reaksiyon skoru
- 885
4:3 yapinca 1080p secebiliyorum ama 16:10 1650p gozukuyor bunu 1080p yapmanin bir yolu var mi
16:9 oynanmaz cs 4:3 de 1440p bile destegi var4.3 de nasil 1080 p secebiliyosun max desteklediği 1240x720 mi neydi 16.9 1080 oyna en stabili o
16:9 oynanmaz mı ??? nerdeyse hepimiz alışkanlıktan 4:3 oynuyoruz 16:9unda güzel avantajları var16:9 oynanmaz cs 4:3 de 1440p bile destegi var
bir tanesini soyle16:9 oynanmaz mı ??? nerdeyse hepimiz alışkanlıktan 4:3 oynuyoruz 16:9unda güzel avantajları var
Görüş açın geniş, alt+tab atınca yarım saat çözünürlüğün düzelmesini beklemiyorsun, çift monitör kullanıyorsan görüntü bozulmuyor, 4:3 seçiliyken oyunu açarsan bazen patlayabiliyor.bir tanesini soyle
genis acinin pek bir onemi yok alt tab atip geri girmem 1 saniyeden kisa suruyor oyun hic patlamadiGörüş açın geniş, alt+tab atınca yarım saat çözünürlüğün düzelmesini beklemiyorsun, çift monitör kullanıyorsan görüntü bozulmuyor, 4:3 seçiliyken oyunu açarsan bazen patlayabiliyor.
4070tiekran kartı modelin ne
Sizin gibi 4:3 oynayanlar sağından solundan gelen ya da duran adamları göremiyor sonrasında round veriyoruz daha sonrasında da oyunu kaybediyoruz, nasıl önemi yokgenis acinin pek bir onemi yok
Çok kötü bir bakış açısı. Geniş açının önemi fazla. Alt tabıp geri girmenin kaç saniye olduğu önemli değil, sonuçta bekliyorsun. Milisaniyeler çok önemli. Tabii serverlarda takılıp only awp falan oynamıyorsan.genis acinin pek bir onemi yok alt tab atip geri girmem 1 saniyeden kisa suruyor oyun hic patlamadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4070ti
elon ne senin kardes onu yaz sonra 4:3 e bahene bul 4:3 28k elodayim csgo da supreme di rankim faceit 9 lvlSizin gibi 4:3 oynayanlar sağından solundan gelen ya da duran adamları göremiyor sonrasında round veriyoruz daha sonrasında da oyunu kaybediyoruz, nasıl önemi yok![]()
Çok kötü bir bakış açısı. Geniş açının önemi fazla. Alt tabıp geri girmenin kaç saniye olduğu önemli değil, sonuçta bekliyorsun. Milisaniyeler çok önemli. Tabii serverlarda takılıp only awp falan oynamıyorsan.
o videoyu ben atmadim baskasinin mesajini alintilamis video cok spesifik bir ornek 16:9 u savunmak icin yeterli bir arguman degilBak kendin de dediğimizi kanıtlar nitelikte video atmışsın, oynayan kişinin çözünürlük 16:9 olmasa vuramazdı.