Uzun yıllar laptopta 1280 1024 kullandım 2k 27 inç monitöre geçince ekran çamur gibi oldu. 1 ay düz 2k kullandım. Birkaç haftadır 1920 1440 4:3 kullanıyorum. 1280 1024'e çok benziyor ama çözünürlük olarak 2k'ya yakın olduğundan ekran hiç çamurlu değil.arkadaşlar 27 inç 2 k monitör var hangi çözüürlük iyidir 2k ince gözüküyo
cs de kaç saatiniz var hocamUzun yıllar laptopta 1280 1024 kullandım 2k 27 inç monitöre geçince ekran çamur gibi oldu. 1 ay düz 2k kullandım. Birkaç haftadır 1920 1440 4:3 kullanıyorum. 1280 1024'e çok benziyor ama çözünürlük olarak 2k'ya yakın olduğundan ekran hiç çamurlu değil.
Benim süre karışık hocam. Ana hesabımda 1100. 2019'da sinirlenip hile açmıştım o zaman da baya sürem vardı hatırlamıyorum. Ondan önce de uzun süre cs 1.6 oynadım. Ben sistem iyi olduğundan performans vs kullanmayıp otomatik veya kaliteli modda kullanıyorum. AMD'de keskinleştirme nasıl çalışır bilmiyorum bende nvidia kart var.cs de kaç saatiniz var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve amd görüntü keskinleştirmeyi açimmi tabi bilginiz varsa
ney kalitede oynuyorsunuz hangi ayar acabaBenim süre karışık hocam. Ana hesabımda 1100. 2019'da sinirlenip hile açmıştım o zaman da baya sürem vardı hatırlamıyorum. Ondan önce de uzun süre cs 1.6 oynadım. Ben sistem iyi olduğundan performans vs kullanmayıp otomatik veya kaliteli modda kullanıyorum. AMD'de keskinleştirme nasıl çalışır bilmiyorum bende nvidia kart var.
Tüm ayarlar max fidelity fx kapalıney kalitede oynuyorsunuz hangi ayar acaba