Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Arkadaşlar kısa Bi video var elimde videodaki gibi oluyor sizde oldumu oluyomu olduysa nasıl giderdiniz problemi çözdünüz paylaşırsanız sevinirim.
Hocam bu yükseldimi anlık sanki adama mermi gitmiyor gibi oluyo normalse sabitlerim fps yi 5090 lı sistemde oluyo böylefps sabitle normal bu 100 lere 1000lere çıkarsa normal degil aşırı çıktıgında zaten kırmızı olur
fps sabitlersen sensin değişir pro oyuncular bile sabitleyip oynuyorHocam bu yükseldimi anlık sanki adama mermi gitmiyor gibi oluyo normalse sabitlerim fps yi 5090 lı sistemde oluyo böyle
Valla bende öyle düşünmeye başlıyorum Corsair dominator titanium expo 64 gb 6000 MHz cl30 ve hatta expo 1 aldıktan sonra restart sonrası sistem bida boot olmuyodu q code 0d diye bi hata vermişti .__.aga bunlar bilmeden konuşuyor. Olayın aslı büyük ihtimal senin raminle alakalı. Ram markan ne xmp kullanıyor musun ?
kankam bugün bi şeyi dener misin, 6000 yerine standartı kaç mesela ? diyelim ki 5200. full bios ram ayarlarını sıfırla standarta dönsün. Sonra 5200 ama büyük ihtimal timingleri bozulmuş olacak expo olayını yapmadığın için. İnternetten senin kartın timinglerine bak o timingleri manuel gir, timing ne diye soracak olursanda cl30 yapmak için timing girmen lazım girmezsen cl40 gibi kullanabilirsin. Bundan dolayı cl30'a çekip 6000 yerine default kullanmayı dene. Bak bendede buna benzer bir şey oldu şimdi 6000 yerine 5800 kullanıyorum. Sende aynı şekilde 5200 dene sonra baktın sorn yok, bunu 5800'e kadar çıkartırsın bence. Bu problem böyle çözülebilir bir dene istersenValla bende öyle düşünmeye başlıyorum Corsair dominator titanium expo 64 gb 6000 MHz cl30 ve hatta expo 1 aldıktan sonra restart sonrası sistem bida boot olmuyodu q code 0d diye bi hata vermişti .__.