sıstemden kaynaklı genel olarakarkadaşlar berkin burada Monitöründe FREESYNC ADAPTYSYNC Felan mı açık çok akıcı bilen varsa yardımcı olabilir mi
hocam 280hz monitörüm var 450 500 fps alıyorum nasıl yapabiliriz aynısınımonitörüyle alakalı 600 fps civarı alıyor akıcı olmalı zatenayrıca bunlar oyunu farklıı grafiklerde oynuyorlar yanlara doğru daha geniş olandan hangisi olduğunu şuan unutttum
hocam ADAPTİVE-SYNC özeliği var monitörde acınca oyun daha akıcı oluyor ama bazıları input lag yapıyor diyorhocam kullandığı monitörü bilmiyorum 2k yada fhp 500hz olabilir hz yükseltirseniz akıcılık artar
hocam ADAPTİVE-SYNC özeliği var monitörde acınca oyun daha akıcı oluyor ama bazıları input lag yapıyor diyor
asus rx 6700xtEKRAN KARTI MARKASI NEDİR SİZİN
hocam bu adamı eskiden de takıp ediyordum monitörü 240 hz de de böyleydiAdaptive sync yırtılmalari onler, monitorun 280hz olduğu için 280fps verir bilgisayarın yani akici olmasiyla bu kadar alakasi yok. Adamin monitörü 360hz gibi ondan dolayi akıcı görünüyor.
Edit programindan dolayi da boyle gorunuyor olabilir dostum.asus rx 6700xt
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu adamı eskiden de takıp ediyordum monitörü 240 hz de de böyleydi
hocam fps 400 500 lerde monitör den adapty-sync açayım mı sizceEdit programindan dolayi da boyle gorunuyor olabilir dostum.
Ben acmamayi tercih ediyorum da siz bilirsiniz.hocam fps 400 500 lerde monitör den adapty-sync açayım mı sizce