Yardım CS2 BURADA AÇIK MI YARDIM

jehav

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar berkin burada Monitöründe FREESYNC ADAPTYSYNC Felan mı açık çok akıcı bilen varsa yardımcı olabilir mi

monitörüyle alakalı 600 fps civarı alıyor akıcı olmalı zaten :D ayrıca bunlar oyunu farklıı grafiklerde oynuyorlar yanlara doğru daha geniş olandan hangisi olduğunu şuan unutttum

monitörüyle alakalı 600 fps civarı alıyor akıcı olmalı zaten :D ayrıca bunlar oyunu farklıı grafiklerde oynuyorlar yanlara doğru daha geniş olandan hangisi olduğunu şuan unutttum
hocam 280hz monitörüm var 450 500 fps alıyorum nasıl yapabiliriz aynısını

hocam kullandığı monitörü bilmiyorum 2k yada fhp 500hz olabilir hz yükseltirseniz akıcılık artar

hocam kullandığı monitörü bilmiyorum 2k yada fhp 500hz olabilir hz yükseltirseniz akıcılık artar
hocam ADAPTİVE-SYNC özeliği var monitörde acınca oyun daha akıcı oluyor ama bazıları input lag yapıyor diyor

Adaptive sync yırtılmalari onler, monitorun 280hz olduğu için 280fps verir bilgisayarın yani akici olmasiyla bu kadar alakasi yok. Adamin monitörü 360hz gibi ondan dolayi akıcı görünüyor.

cs2 de vsync açınca input lag bende değişmiyor gibi ama oyun akıcı oluyor baya

EKRAN KARTI MARKASI NEDİR SİZİN
asus rx 6700xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adaptive sync yırtılmalari onler, monitorun 280hz olduğu için 280fps verir bilgisayarın yani akici olmasiyla bu kadar alakasi yok. Adamin monitörü 360hz gibi ondan dolayi akıcı görünüyor.
hocam bu adamı eskiden de takıp ediyordum monitörü 240 hz de de böyleydi

asus rx 6700xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu adamı eskiden de takıp ediyordum monitörü 240 hz de de böyleydi
Edit programindan dolayi da boyle gorunuyor olabilir dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri