CS2 DE Enavanter dizmeyi düşünüyorum Öneri Varmı bütçe 35K

Reaksiyon skoru
2
35k Bütcem sadece karambit night well worn mu alim yoksa tamamen envantermi dizim dizmememi öneriyorsanız da desen önerir misiniz? tüm silahlara önermenize gerek yok ak47 m4a4 yada m4a1s bide awp bıçak eldiven önerseniz yeter şuan awpde renk sapmaları var glock ve usp deagle da önerseniz yeter hafif makinalıları ben aldım zaten csfloat sitesinde karambit night well worn 34k fiaytı ordan almayı düşünüyorum

bıçak alıp etrafına para buldukça toparla öyle daha rahat

bıçak alıp etrafına para buldukça toparla öyle daha rahat oluyor
aga ben bıçaktada kararsız kaldım hunstman gama dopplermı karambit night well worn kelebek ultraviolet well worn mu alsam yada başka bir bıçak öneriniz varmı yada 35kya eldiven bıçakmı setmi yapsam onda da kararsızım

aga ben bıçaktada kararsız kaldım hunstman gama dopplermı karambit night well worn kelebek ultraviolet well worn mu alsam yada başka bir bıçak öneriniz varmı yada 35kya eldiven bıçakmı setmi yapsam onda da kararsızım
yani senin tercihin ben animasyonları sevdiğim için kara m9 kelebek kullanıyorum ama bu skinlerin de güzel renkleri daha pahalı oluyor ben olsam fırsat kovalardım pc başında bütçe aralığını seçip 1 dakikada falan yenileme atardım son gelen ilanlara bütçe aralığını seçersen iyi bir şeyler çıkabilir

hocam hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın deneme serverları var orada deneyin bana sorarsanız fikrimi karambit delisi değilim severim ama bayonet ve huntsman daha çok hoşuma gider

evet bir de o var floatta test in game skin server yeri var oraya bas sonra serverda bak

Geri