Neler Yeni

CS2 De RTX 2060S 70 derece

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate
Herkese selamlar arkadaşlar, Counter Strike 2 oynarken RTX 2060super ekran kartım 65-74 derecelerinde geziyor, maçtan sonra menüde 80 lere dayanıyor. Ekran kartım daha yeni, sizce normal mi değerler?

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate
tek fanlı mı yoksa çift fan mı detay vermemişsin
çift fan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Afox

neden hocam kac derece olmalı

ASUS Dual modeli kullanıyorum ağır oyunlarda 180 watt rahat çekiyor 80-82 derecelerde dolaşıyor. Soğutma bloğundan çok kısmışlar bu kartta eski 960 kartımın bloğu bile daha büyüktü bence o ısılar normal sadece termal bakım gerekiyor.
Hocam bir sorun çıkarttı mı hiç size ısınması?

BeKo'O

80+ Silver
çift fan

Afox

neden hocam kac derece olmalı

Hocam bir sorun çıkarttı mı hiç size ısınması?
çok zorladığım bir kaç oyun ve render seansında çok anlık görüntü bozulması durumu yaşadım ama tabi doğrudan bir arıza oldu diyemem. Belki de ısınmadan bile kaynaklı değildi ancak tabi ne kadar ısınırsa o kadar takılma donma problemleri yaşama veya crash yeme ihtimalin artar, ben de yaşadım bir kaç defa ancak bu cihazlar tabi ısıya dayanaklı bu amaçla üretilmiş şeyler yani her 80 derece olan kart bozulmuyor. Benim kart nvidia app üzerinden oto-oc modda bu arada ayrıca termal bakımlarını yapmam gerektiği halde daha içini açmadım çünkü satmayı düşünüyorum. Alana arkadaşa bırakacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bate
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,425
Üyeler
172,374
Son üye
Çığlın_oyuncu
Top Bottom